10 Utrolig rare ting kvinner gjør for å bli gravide.

Skaff deg årets mest dirty julekalender før det går helt tomt!

10 Utrolig rare ting kvinner gjør for å bli gravide.

Er det ikke rart hvor vanskelig det er å bli gravid når man faktisk vil bli gravid. Når det da ikke skjer fort nok blir mange desperate og vil prøve nesten hva som helst får å få drømmebabyen. Hvor langt vil du egentlig gå? Vel disse 10 kvinnene vil gå til det helt ekstreme for å bli gravid.

1: Gravitasjons metoden: Du kan enten stå på hode eller henge etter beina, poenget er å være opp ned slik at gravitasjonen kan gjøre sitt.

2: Be til en fruktbarhet gud/gudinne: Her er det utrolig mange valg St. Gerard, Afrodite og Kokopelli bare for å nevne noen.

3: Feng shui: Plasser to elefant-statuer på hver sin side av soveroms døren, eller du kan plassere en drage-statue på mannen sin side av senga for å gi spermen hans en ekstra gnist.

4: Hostesaft: Å spise en teskje med hostesaft daglig i en uke før eggløsning tynner ut tynner ut slimet i livmorhalsen og gjør det lettere for sædcellene å komme frem til egget.

5: Missisippi slam: Drikk en teskje av 100 prosent lønne sirup blandet med en teskje av 100 prosent kakao pulver blandet i en kopp kaffe til frokost.

6: Teknologi: Det finnes flere apper og sider på internett og andre ting som gjør at du kan følge med på når du har eggløsning og hvilke dager det er størst sjangse for å bli gravid.

7: Krystaller: Å plassere krystaller som  kvarts, mose agat, og røykkvarts på livmor, eggstokker, lår, og sentrum av skambeinet sies å forbedre fruktbarheten.

8: Ungarsk mineralbad: I Budapest er det helsebringende kilder som strømmer under jorden. De er sagt å berolige leddgikt og selv bidra til fruktbarhet.

9: Dampende HooHa metode: Chai-yok, eller en vaginal dampbad. Fjorten forskjellige urter er sivet som te, og den vågale kvinnen sitter på en krakk med en åpning slik at dampen kan trenge gjennom gynekologiske regionene og øke fruktbarheten.

10: Tradisjonell kinesisk medisin: En TCM spesialist sverger ved å ta Wu Ling Zhi, som er avføring av en flygende ekorn; ja, piller av flyvende ekorn bæsj!

Del de rare tipsene her

Samle smålån – refinansier inntil 500.000

LES OGSÅ: Knut og Mathias drar på byen hver lørdag for å sloss
LES OGSÅ: Sprø patetiske folk som har tatovert dyrene sine
LES OGSÅ: Hysterisk morsomme reklameplakater
LES OGSÅ: Verdens rareste kjøkken utstyr alle bare må ha på kjøkkenet
LES OGSÅ: 10 enkle tips og rare ting ingen skjønner hvordan vi klarte oss uten før
LES OGSÅ: EKSPERTENE ADVARER: IKKE SPIS DISSE 10 MATVARENE!
LES OGSÅ: 20 Super søte hunder som tar hevn over katter
LES OGSÅ: 12 Designere som virkelig bør få sparken
LES OGSÅ: 20 Sexy fotballsupportere alle gutter ville gitt en klem

FLY2.NO - Bestill flyreiser over hele verden
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

BANKNORGE - Sammenlign lån
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste

Mer humor

Skaff deg årets mest dirty julekalender før det går helt tomt!

populære artikler

Skaff deg årets mest dirty julekalender før det går helt tomt!

mer moro