Gunnar ( 54 år) HATER lykkelige og utkledde barn som spør om godteri!“Hva faan er galt med verden” spør Gunnar

Flere og flere går nå hardt ut i sosiale medier og raser mot Halloween-feiringen. Noen synes dagen som så mange barn gleder seg til er såpass irriterende at de lager egne grupper der de ønsker å få slutt på grusomheten der de små lykkelige barn kler seg ut og spør om godteri. Gunnar Larsen Johnsen er en av disse. Han har valgt denne saken som sin fanesak nr1 da han hater å bli avbrutt mens han ser på TV.

Ingenting å være lykkelige over!
Gunnar mener denne dagen bare er dum. “Hvorfor skal barn fly rundt i spiderman-kostymer og glise” spør den engasjerte mannen. “Det er da strengt tatt ikke så mye å være lykkelige over i dagens samfunn” presiserer han. Han mener lykkelige barn som tigger godteri i dumme kostymer er noe av det mest irriterende han kan tenke seg. “På min tid lekte vi i fjøset og kastet på stikka. Vi fløy ikke rundt å fjollet i overprisede kostymer. FAAN” sier han
Bilderesultat for Angry old man watching tv
Prøver å se på TV: Gunnar forteller om stadige avbrytelser hver eneste Halloween. Det er den verste dagen i året rett etter 17. mai” sier han. Nå håper han at lykkelige barn i kostymer som spør etter godteri kan stikke av for godt!

Flere Facebook-grupper som hater lykkelige barn
På Facebook er det flere grupper der hat-meldingene er svært krasse. “Nå ringte det faan meg på døra for 3 gang idag. Er så drittlei unger at jeg spyr” skriver en eldre sinna dame på en av gruppene. En annen skriver; “Nå for det være nok. Unger som skal stjele godteriet mitt bare fordi foreldrene ikke kan oppdragelse. Dra til hælvete“.

Hva mener du? Bør politikerne ta tak i dette kjempeproblemet der unger flyr rundt og gliser mens de dytter kokos-sjokolade inn i ansiktet sitt?

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt besteMer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro