Gunnar og Linda betalte 55 000,- for å krangle på ferie i 14 dager!

Drittlei ferie sier Gunnar!

Gunnar og Trude Mathisen Bøkke reiste full av forventninger til syden der de skulle pleie kjærligheten. De hadde betalt 55 000,- for 14 dager med rimelig alkohol, dårlig mat og andre fulle nordmenn. Resultatet ble isteden 14 dager med krangling fra morgen til kveld. Nå gleder paret seg til å komme tilbake til hverdagen med 12 timers arbeidsdager, gutteturer og helgefyll.

Sutring fra morgen til kveld
Gunnar er fortsatt ganske irritert etter det han bare omtaler som 14 dager ferie med en irritert småbrisen satan (Kona Linda). Kona er også relativt amper, men har funnet trøst i en flaske hvitvin som hun drikker «for å slippe å se Gunnar klart» som hun sier. De er begge enige om at ferie er mot sin hensikt. «Jeg er langt mer sliten nå etter ferien enn jeg var før vi dro på denne dritten» sier Gunnar. Linda rister på hodet og sier «Slapp av litt a Gunnar, du dummer deg ut» Gunnar bare himler med øynene og slår seg hardt i pannen!

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er 9.jpg

Endelig hjemme: Gunnar og Linda er utslitt etter 14 dager i ferieparadis. 14 dager med tett drikking og konstant krangling har satt sine spor hos begge to. Nå gleder de seg til å komme tilbake til hverdagen. «Jeg jobber heldigvis 12-timers dager» sier Gunnar

Forsinkelser hele veien
Mye av grunnen til at ferien ble såpass grusom er i følge Gunnar at kona aldri klarte å forholde seg til tider. «Vi var alltid forsinket til et eller annet» forteller Gunnar. Linda brukte for eksempel flere timer på å kle på seg for å spise frokost. «Dette gjorde da at vi selvfølgelig ikke rakk frokosten en eneste gang» snerrer Gunnar oppgitt. Linda vil ikke ha all skylden og forteller at Gunnar kun satt på verandaen og så ned på stranden. «Og det var ikke vannet han så på for å si det sånn» sier hun og skriker «GRISEN!» før hun drikker mer hvitvin.

Det eneste de to ser ut til å være enige om er at de gleder seg til å komme tilbake på jobb og kun møtes et par timer før leggetid før det er opp igjen. «Vi passer ikke på ferie vi vet du» sier Linda. Nå planlegger paret å få barn slik at de kan redde forholdet. «Barn bør gi oss noen rolige og idylliske år slik at Gunnar og jeg kan finne tilbake til hverandre igjen» sier Linda engasjert. «Ja da må vi i alle fall ha sex èeen eneste gang da skjønner du!» skriker Gunnar til kona si. Topp stemning!

This post is also available in: Norsk bokmål

Siste artikler

POPULÆRE ARTIKLER

Utrolig men sant

This post is also available in: Norsk bokmål