Heidi (24) år) ble brutalt kastet av toget og hentet av politiet!Hadde glemt mobilen hjemme!

Tove-Anette fra Lillehammer opplevde en særdeles uvanlig og ubehagelig episode da hun mandag tok toget fra Lillehammer til Oslo for å besøke sin syke bestemor. Etter at togkunduktørene på toget hadde fått flere bekymringsmeldinger fra andre passasjerer ble hun kastet av toget på Hamar stasjon mens toget fortsatt var i bevelgelse!

Svært bekymrede medpassasjerer
Tove-Anette forteller at turen startet helt normalt. “De første 10 minuttene var alt som det skulle være” forteller den sympatiske jenta. Det var først når hun oppdaget at hun hadde glemt mobilen at probleme startet. “Etter å ha ristet av meg frustrasjonen over å ha glemt mobilen bestemte jeg meg for å prøve å nyte turen og satt bare å tittet ut av vinduet” sier Heidi. Når de andre passasjerene så at Heidi ikke satt med blikket ned i mobiltelefonen sin, men satt å stirret ut i lufte slo de alarm! “Flere av medpassasjerene ante fare når en person satt uten mobiltelefonen sin og i tillegg bare satt å stirret ut i luften” forteller togets konduktør Torgrim Togsrud

Kastet av toget uten mobil: Heidi opplevde å bli kastet av toget på Hamar stasjon ettersom hun bare satt å tittet ut i luften. Flere av de andre passasjerene oppfattet situasjonen som så spesiell at den ble truende!

Iverksatte terroralarm
Vår erfaring er at passasjerer uten mobiltelefon i hendene enten planlegger terror eller på andre måter ikke er ved sine fulle fem” forteller konduktøren. De valgte derfor å være på den sikre siden og kaste av Heidi før hun rakk å iverksette et eventuelt angrep. Heidi forteller at hun aldri mente å skremme noen og at hun som alle andre selvfølgelig bruker mobilen non-stop når hun er ute blant folk. “Jeg skjønner jo at folk reagerer når det sitter en ung jente å bare stirrer ut i luften” sier hun og fortsetter; “Jeg kan jo bare tenke meg hva jeg hadde trodd om det satt en type uten mobil å bare kikket ut i luften som en psykopat” sier hun avslutningsvis.

Hva mener du? Hadde du slått alarm om noen sitter å bare stirrer ut i luften?

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt besteMer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro