SISTE: Kvinne kuttet av mannens penis fordi han ikke så henne i øynene under sex


Kvinnen ble rasende!

Etter at paret for første gang hadde vært på date ble de enige om å dra hjem til ham for å fortsette daten. Det kostet mannen en avkuttet penis etter at hun flere ganger hadde bedt om at de skulle ha øyekontakt mens de lå sammen.

Ble forbannet: Damen som nå er arrestert innrømmer og ha skjært av mannens penis etter at han ikke klarte å få øyekontakt med henne

«SE MEG I ØYNENE DA FOR FAAN»
Mannen som nå har fått påsydd penis igjen forteller om en hyggelig date frem til de iverksatte sexing. «Hun maste og maste om at jeg skulle se henne i øynene mens vi hadde sex og jeg prøvde så godt jeg kunne» forteller mannen som nå må vente med å ha sex i 19 måneder. «Da jeg ikke klarte å få skikkelig øyekontakt skrek hun at jeg skulle se henne i øynene flere ganger før hun begynte å hylgråte» sier mannen. Mannen hadde da fortsatt ereksjon. «Ja jeg ble faktisk litt kåt da hun gråt, men det har egentlig ikke noe med saken og gjøre» sier han

Hentet kniv og skjærte den av
Etter hyling om øyekontakt, gråting og en lenger samtale om sjeldne fugler i mellom-Amerika løp damen inn på kjøkkenet og hentet en enorm kjøttkniv. «Hun kom løpende med kniven mot meg og jeg må faktisk innrømme at jeg ble litt kåt av det også, men det har heller ikke noe med saken å gjøre» forklarer han. Damen skal deretter ha hoppet ned i skrittet til den fortsatt erigerte penisen og kuttet den av. Mens hun kuttet av penisen sang hun på en Michael Jackson-sang mens hun innimellom skrek «DU SKULLE SETT MEG I ØYNENE DIN JÆVEL«. Mannen besvimte og våknet på sykehuset der han merket at han hadde en stygg hoste.

Damen er arrestert og skal allerede ha sagt at hun angrer, men at mannen burde sett henne direkte i øynene. Damen er villig til å prøve en ny date.

FLY2.NO - Bestill flyreiser over hele verden
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

BANKNORGE - Sammenlign lån
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste


Mer humorpopulære artikler

mer moro