Hundeeier mishandlet hund. Måtte sove i kurv på gulvet med bånd!

Hund måtte sove på gulvet

Hundeelskere over hele landet raser nå etter at en dame i 40-årene tvang hunden sin til å ligge sammenkrøpet i en liten kurv på gulvet. I tillegg måtte hunden gjentatte ganger sitte på kommando og rulle rundt til eierens syke fornøyelse. Nå er damen anmeldt og dyrevernere etablerer massiv støtte til hunden i sosiale medier.

Måtte rulle rundt
Naboer forteller at damen åpenlyst maste på at hunden skulle rulle rundt og sitte for å få mat. En av naboene forteller videre at hunden måtte ut å gå lange turer hver dag mens eieren kommanderte hunden mens den måtte ha et bånd rundt halsen. Flere påpeker også at hunden var på vei til å bli noe overvektig.

Politiet rykket ut
Etter at naboene og andre hundeelskere varslet politiet rykket de ut natt til påskeaften for å hente hunden. Politiet (som også elsker hunder) forteller om kritikkverdige forhold; «Eieren lå og sov i sengen sin mens hunden lå i en liten kurv på gulvet» sier en av politimennene på åstedet. Videre kan han fortelle at hunden ikke hadde fått flåttbånd selv om det var godt inn i april.

Krever 2-4 år i fengsel
Anje Hundsmo i dyrealliansen mot båndtvang sier til Eavisa at hun krever en fengselsdom for damen i 40-årene. «Da kan damen se hvordan det er måtte ligge på gulvet og bli kommandert til å sitte» raser hun og legger til at hun håper damen aldri mer får lov å ha dyr. Damen selv er fortvilet og sier hun ikke var klar over at hunder nå ikke lenger er hunder, men litt mennesker. Hun sier videre at hun ønsker å donere all fremtidig inntekt til hunder som har vokst opp med båndtvang.

Ta vare på hunden! Del på facebook!

Samle smålån – refinansier inntil 500.000

GODE TILBUD: Klær for aktive jenter – Get Inspired!
LES OGSÅ: 24 Katter i hysterisk morsomme sovestillinger
LES OGSÅ: Tatoveringer som ikke ble helt som planlagt
LES OGSÅ: 15 typiske jentefilmer de fleste har sett
LES OGSÅ: 15 kule biler alle vil eie
LES OGSÅ: Bilder som blir ekstremt upassende kun på grunn av en enkel logo
LES OGSÅ: Verdens verste parfoto
LES OGSÅ: Bildene som beviser at hunder er drittsekker
LES OGSÅ: 20 Ekstreme nærbilder av helt vanlige ting

This post is also available in: Norsk bokmål

Siste artikler

POPULÆRE ARTIKLER

Utrolig men sant

This post is also available in: Norsk bokmål