Hva sender du TILBAKE når gutter sender PENISbilder av seg selv?

Dette er svarene du bør gi

Menn har en visuell seksualitet. Men vi jenter tenner på stemninger, opplevelser og hendelser er gutter litt enklere der. Litt FOR ENKLE faktisk. Gutter kan bli kåte av å se en åpen og våt fitte. De antar at jenter har det på samme måten, så de sender bilde av en stiv penis. Dessverre for deg …SIN EGEN!

Hadde bare alle vært så hårete og søt som denne valpen?

Penisbilder – uoppfordret – er ikke bare litt vemmelig. Ikke bare blir du belemret med å stirre på en fremmed penis. Mange føler seg degradert og tråkka på. Noen blir til og med skremt …for å nevne noen få vonde følelser som en anonym pikk vekker i oss.

Selvsagt bør du blokkere sånne tufser, men det redder ingen andre enn deg selv. Ettersom det ikke etter lover kvalifiserer som selvforsvar, er ikke drap noen god reaksjon heller.

Hvis du derimot er mer opptatt av kreative måter å svare på, har vi noen tips her: 

1: – Jeg skriver bare «Avmeld «,
forteller Trude

2: – Jeg sender dem et bilde av en dyrepenis som ligner på en menneskelig en,
forteller Hilde

3: – Jeg kritiserer dem på en skala fra 1 til 10. Vinkel, belysning, gjenstand for sammenligning, så vel som penisene selv er alle rettferdige spill. Jeg liker å gå inn på en del detaljer slik at de kan forbedre seg,
forteller Annlaug

4: – Jeg har svart ting som: «Hvorfor er pikken din så stygg?»,
forteller Janne.

5: – Jeg sender bilder av bæsjen min,
forteller Gunhild.

6: – Gratulerer! Skjeden min har aldri vært mer tørr,
sier Line

7: – Er det en barnepenis?? Det der er ikke greit. Jeg rapporterer deg,
ler Frida

8: – Jeg sender alltid et bilde tilbake; Ett som jeg fant på Internet for lenge siden, og som fortsatt gjør underverker til denne dag. Det er grovt! Det er støtende! Det er hårete og ekkelt, og ingen noen gang har sendt meg melding tilbake etter at de har sett det. Jeg gir dem bare en smak av sin egen medisin,
flirer Torgny.

9. – Jeg svarer; «Åh … Wow! Det der var rart. Hva sa legen om det?»,
forteller Vilde

10. Jeg har nesten den samme; «Hmm! Jeg har aldri sett en som ser ut sånn før. Er du sikker på at det du har der er ok?»,
forteller Beathe

11. – Awwww! Nææh så innmari søtt!,
ler Silje.

12. – Jeg konverterer bildet til Paint og tegner søte ansikter på dem …og sende tilbake,
forteller Oline.

Det er greit å skryte.
På side 2 har vi ekte samtaler. Tør du se?

This post is also available in: Norsk bokmål