HumorHumor

Hvordan få en krangel til å vare? – Dess lengre krangel dess bedre SEX

De beste krangler ender i håndgemeng!

Alle vet at en god krangel trenger "brensel" for å vare. Alle par vet at en krangel alltid ender i "make up"-sex ,eller sminke-sex som Google Translate kaller det. Da sier det seg også selv at dess lengre og bitrere en krangel blir dess bedre sex blir det etterpå.

Det blir nesten som å spise Tirmamisu. Det er så deilig når du kan løpe på do, stikke fingeren i halsen og få den opp med en gang.

Her er noen gode tips om hvordan du skal få en liten filleting til å bli en flere timer lang krangel!

Se bare her:

1: Gjør små ting til store saker

Uansett hvor bra et forhold er, så er det mulig å få til de store diskusjonene. Alle er vi forskjellige, og har da også forskjellige meninger og synspunkter. Her er det mye bra å ta tak i, og akkurat det kan brukes til å skape små gnisninger som kan blir til store kriser

Glemmer kjæresten din din å ta ut søpla? Har du sagt ifra flere ganger allerede? Bruker han tannbørsten din i rompa, eller tjuvlæner hun rumpepluggen din? Eller har han glemt at dere skulle på kino, og dro heller på strippeklubb med vennene sine?

Dette er små og ubetydelige ting du kan bruke til å lage store scenarier ut av.

2: Furt, og gjør selv de minste ting vanskelige

Furting er undervurdert som protestmiddel. Det er viktig å holde en sur tone i hjemmet, skal man bygge opp de store krisene. Det er også viktig at du steller til situasjoner som er uløselige eller i beste fall vanskeliggjør ellers helt enkle ting.

Små furtne kommentarer, tidsfrister det ikke er mulig å holde og helt ulogiske behov og mangler er viktige faktorer for å frustrere din partner.

Bruk fantasien. Du kan ha det veldig moro for deg selv i denne prosessen. Konspirer med venner eller venninner. Særlig de bitre og nyskilte har masse godt å komme med i sånne situasjoner.

3: "Har du mensen eller?"

Dette er en klassiker, men irriterer like mye hver gang. Hvis jenta di er litt irritert, sint eller bestemt, gir du henne denne midt i fleisen. Er det du som skal angripe han, kan du bruke "mannsen", eller bare gjenta "er du sur nå igjen da?"

Hvis du er så uheldig å ha mensen og ikke føle humørendringer, får du bruke skuespillertalentet ditt. Er du gutten i forholdet, holder det med å skylde på jobben.

4: "Dette må vi ta siden du!"

Utsette er bra. Ingen ting er så nedlatende som det. Når du har fått partneren din litt igang, er det viktig å utsette litt.

Pass allikevel på at du holder vedkommende "varm" med små stikk innimellom. Du vil ikke at han eller hun skal bli lunken til det hele. Holde en ovenfra og nedad holdning, og bruke gjerne uttrykk som å "prokrastinere" og at du skal "kontemplere" litt.

Mangler du gode fremmord å bruke, ringer du bare advokaten din ...gjerne mens partneren hører på.

5: "Alltid må jeg gjøre alt rundt her"

Du kan faktisk forvente at partneren din skal gjøre alle ting i akkurat ditt tempo og på din måte. Selv om hun elsker deg aldri så mye, blir dette til praktfull gnisninger over tid.

Nå som dere er sammen må dere ikke finne på å møtes på midten eller finne felles rutiner og regler.

Har personen sagt at han eller hun skal gjøre noe, så pass p å å kritisere at han eller hun ikke gjør det riktig, fort eller sakte nok. Heng over vedkommende og stress i vei.

6: Sammenligninger

For de fleste er det ikke greit å snakke om eksen, så her er det muligheter. Hva du enn gjør, ikke gi rom for å sette grenser her sammen.

Da kan du fort miste muligheten til å høylytt sammenligne din nåværende kjæreste med exen. Kommentarer som «hun ville aldri nektet fellatio» eller «han tok den alltid i toer'n» er alltid en garantert suksess.

«Du er akkurat som mora di» er garantert en flott sammenligning, men kun når du mener det negativt. Sånt skaper flott irritasjon og kan faktisk være en flott trigger.

7: Dra frem venners partnere

Som sagt bør du alltid sammenligne kjæresten din med andre. Å sammenligne kjæresten med dine venners partnere er også et fantastisk grep.

Det sier kanskje mer om deg, men hvem bryr seg? Du må aldri innrømme at du liker personen du er sammen med for den han eller hun er. Gå kun på utseende hos din partner og fremhev andres partnere på grunn av en god personlighet.

En slik attityde vil kanskje sette forholdet på prøve, men først vil det utløse en gigantisk krangel, som kjæresten din garantert vil oppfatte som at du egentlig ikke liker den han/henne i det hele tatt.

8: Behold makten i forholdet

Det kan være et sjansespill, men forsøk å dra denne: «Hvis du er så lei, hvorfor slår du ikke bare opp da?» Uansett hvor ubetydelig krangelen eller diskusjonen er, vil alltid det hinte til brudd være den perfekte måte å eskalere diskusjonen på.

Du vet sikkert allerede at sex handler om smerte og forsakelse, og at man aldri skal blande kjærlighet med følelser.

Vær derfor aldri den som viser deg svak ved å vise at du elsker den andre. Forhold er et spill om balanse og handler om makt. Den enste måten å beholde makten er å gi minst mulig av seg selv.

9: Bare glemt det!

Setningen "bare glem det!» er perfekt. DA vet du at diskusjonen ikke er over og du kan regne med at den blusser opp i igjen ganske snart. Dette er alltid en bra måte å ende samtaler på. Det viser også at saken fra ditt ståsted ikke er verdt å diskutere.

Ved å si det sånn legger du ansvar på deg selv, og viser at du ikke tror at partneren din kan løse problemet.

Det kan skape en vedvarende ond sirkel og viser at du ikke bryr deg nok til å ville diskutere problemet med kjæresten din.

10: Alkohol

Krangle aldri edru. Bruk ikke dop, bare alkohol. Mye narkotika virker sløvende på feil måte. Du må finne et stoff som bringer frem aggresjon og de dårligste trekke hos dere begge.

Alkohol svekker dømmekraften, gjør oss svimmel og fjerner alle sperrer. Skal det var må dere begynne forsiktig. Ikke bli for full med en gang. Det kan bare resultere i forsoning og tilgivelse på et alt for tidlig tidspunkt.

Lykke til med livets små og heretter mest store kriser!

De beste casinoer for 2019 – Stor test!
Norges mest sexy nettbutikk
Coolbet – Årets bookmaker på mobil