Hadde ingenting å ha på seg etter ferien – måtte si opp jobben

Dette er et vanlig og stort problem for oss jenter, sier Marielle (22)

Da Marielle kom hjem fra Ibiza var kofferten tom. Nå har hun verken klær eller jobb.
– Det er ganske hardt å være 14 dager på Ibiza. Det krever sin kvinne med kule klær. Noen ganger så glemmer man rett og slett å ta på seg alle klærne når man går hjem om morgenen, ikke sant.

Bilderesultat for wtf partygirls
Full fest: Linnea (til høyre) og Marielle hva vært 2 uker på Ibiza og kom hjem med tom koffert. -Jeg savner den rosa toppen jeg har på bildet du fikk til bruk i avisen. Kan du etterlyse den for meg? Jeg lurer på om den kan ligge igjen hos Hans fra Tyskland, eller hos han Patrik tror jeg det var, han var fra Sverige i hver fall. Kan du skrive det? Klart vi gjør det. Vi er jo veldig snille her i Eavisa, så hvis du er Hans fra Tyskland eller Patrik fra Sverige. Ta kontakt med  oss redaksjonen.

– Javel? Er det vanlig å kle av seg på utestedene på Ibiza? Og hvorfor henter du ikke bare klærne på de utestedene du har vært, i tilfelle?
– Nei, herregud. De ligger jo ikke på utestedene da.
– Men hvor har du glemt klær da?
– Litt her og der. Tror jeg… Jeg husker ikke. Men seriøst da! Det er ikke det dette handler om. Jeg har jo  ingenting å ha på meg. Det er det som er problemet mitt ikke sant. Da jeg skulle pakke kofferten min oppdaget jeg at jeg kun hadde en t-skjorte og en kosebukse igjen. Alt annet er vekk. Så jeg hadde ikke noen klær å dra på jobb i. Derfor måtte jeg si opp jobben, ikke sant!

Bilderesultat for wtf partygirls
Mye moro: Det går hardt for seg på Ibiza. Noen kommer hjem med mindre klær enn da de dro (foto: Privat)

-Hvorfor oppdaget du ikke det før du skulle pakke?
-Vet ikke jeg vel.  Husker ikke.
-Men du har vel noen klær hjemme?
– Er de helt dum eller. Har du seriøst aldri vært ung på Ibiza? Jeg tok jo selvfølgelig med alle klærne mine. Det som ligger igjen i hyllene hjemme er bare så vår 2017, og det kan jeg jo ikke bruke! Det skjønner du vel?!
– Nei…?
– Nei det kan jeg se egentlig. Den toppen du har på deg der er faktisk fjorårets farge, så jeg forstår at ikke du forstå det problemet!
– Ok, Men er det ikke litt drastisk å si opp jobben på grunn av klesmangel?
– Hva mener du? Skal jeg gå naken på jobb da eller? Linnea, venninna mi som var med, opplevde akkurat det samme. Hun måtte også si opp jobben. Det er et ganske vanlig jenteproblem egentlig.
– Javel? Vi tenker at det er mer vanlig og mer lurt å bruke årets vår-farger, ha en jobb, enn å ikke ha en jobb og mulighet til å skaffe seg nye klær?
– Du er bare så vanskelig altså. Jeg gidder ikke å snakke med deg mer. Jeg går.
Ok, takk for praten og lykke til da!

Få fantastisk casinobonus hos Casumo her!

This post is also available in: Norsk bokmål