Isabell Channell vil skilles – Fikk FAKE designerveske av mannen!


Skaff deg årets mest dirty julekalender før det går helt tomt!

– Livet mitt er visst basert på fake, sier Isabell Chanell.

Isabell Channell Hansen Pettersen (21) og mannen Georg Von Handtas (47) rakk bare å vært gift i tre måneder .

– Vi møttes på stranden i Marbella. Han er en utrolig rik og sjarmerende mann. Han er mye borte, eller på forretningsreiser da, og har penger nok til å gi meg alt det jeg fortjener å få. Så skilsmissen har ingenting med penger å gjøre alså, påpeker den irriterte og nyseparerte kvinnen. Hun forteller om en høy levestandard.
– Jeg er kanskje litt “høy maintenence”, medgir hun: – Luksushoteller og god champagne er det jeg lever for. Jeg bare sååå mååå ha designerting. Jeg elsker Christian Louboutin-sko, og jeg fortjener å få minst tre par pr. nye kolleksjon han kommer ut med liksom, sier hun.


Veldig skuffet: Da den rike ektemannen kom hjem fra forretningsreise med en fake YSL-veske, ble det nok for Isabell Channell Hansen Pettersen (F.D. Von Handtas). -Det er bare så syykt respektløst, sier hun.

Hvorfor fortjener du så ekstremt dyre ting?
– Se på meg da! Jeg er jo bare nydelig. Jeg tar meg like godt ut både på forretningsmiddager og lunsj, det ligger mye hardt arbeid bak det å se ut sånn som jeg gjør. Til tider spiser jeg kun salat og jeg har en PT (personlig trener red. anm.) som maser på meg hele tiden. Han maser til og med på SMS! Hvor 2016 er det lissom. Jeg er jo for lengst på iMessage og FaceTime. I tillegg tar jeg vare på alle de tre Chihuahuane våre: Prada, Dekny og Dior. Spesielt Dekny kan være skikkelig vill. Tre hunder i en veske er ganske tungt å bære rundt på assa.
Men har du ikke folk som lager mat og tar seg av husholdningen hjemme?
– Jo, men de skal settes igang hver dag og det er et mas for å få de til å gjøre det de skal riktig. Det er så mye å huske på …spesielt når jeg tygger tyggegummi samtidig. Folk nå for tiden kan jo ingenting, sier hun oppgitt.
Gjør det selv da?
– Nei ærlig talt. Det skulle tatt seg ut. Jeg bruker min tid på å se bra ut. Jeg har jo aldri noe å ha på meg. For den minste ting jeg skal delta på er det bare så mange designerbutikker som skal besøkes og gjennomgås. Og jeg står for interiøret i leiligheten vår og den er på mange kvadratmeter til og med! Sånt krever tid og engasjement, sier Isabell Chanelle …som nå har tatt tilbake morsnavnet.

Bilderesultat for ysl wallet on chain
Fake: – Fake er flaut. Sånn er det bare! Jeg kan ikke se vennene mine i øynene etter at mannen min ga meg en fake veske etter en reise. Jeg skjemmes, sier Isabell Channell.

Skilles
Men nå har den tidligere fru Von Handtas altså fått nok.
– Hver gang Georg-bass kom hjem fra forretningsreiser hadde jeg brukt hele dagen på først å trene, så få massasje, og så få stelt hår og negler. Sånt tar mange timer, ikke sant, men det er min plikt å være flott og sexy når han kommer hjem. Min oppskrift på lykkelig mann er den samme som Anna Ankas. Det er noe jeg går hundre prosent inn for, og anbefaler alle adre jenter å følge. Anne er en skikkelig smarting. Han alltid har med seg gaver til meg. Men denne gangen har han tydeligvis ikke bruk så mye tid på å finne de dyre tingene han skal. Han klarte å komme hjem med skikkelig falsk YSL-veske. Hvor urettferdig er ikke det!! Alt jeg gjør for han også får jeg ekte fake som takk liksom. Når han ikke respekterer meg mer enn å betale meg tilbake med fake ting, så forstår jeg at livet mitt kun er basert på fake. Dette er pinlig, og jeg vet ikke om jeg tør vise meg offentlig i det miljøet jeg vanker i. Jeg mister mitt gode renommé på min unike og veldig dyre smak med dette. Derfor vil jeg ikke vise ansikt på bildene. Det flaut nok ovenfor de som vet hvem jeg er fra før, sier hun frustrert.
-Dette var jo trist. Men tror du at du klarer å finne deg en nye mann som har like mye penger som Georg igjen da?
-Hæ? Hvem?

Ok vi stopper der. Synes du synd på Isabell Chanell? Eller synes du hun skal få seg jobb og kjøpe seg de dyre tingene sine selv?

Les også: Forskning: Barn som kun får merkeklær blir oftere kriminelle som voksne!

Få fantastisk casinobonus hos Casumo her!

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste


Skaff deg årets mest dirty julekalender før det går helt tomt!

Mer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Skaff deg årets mest dirty julekalender før det går helt tomt!

Mer moro

Skaff deg årets mest dirty julekalender før det går helt tomt!