Jenta som laget hysterisk parodi på bikinireklamen

Hun var lei av for-godt-til-å-være-sant-annonsene

De fleste av oss lar oss ikke lenger lure av Photoshoppa bikinibiler i reklame og moteartikler – men det er alltid godt å få en liten påminnelse inni mellom, ikke sant?

Den sarkastiske bloggen Knee Deep in Life, (også kjent som Laura) har brukt Instagram for å dele sine hysterisk morsomme skråblikk på modellverdenen.

Det hele begynte med et bikinibile:

Her er originalen:

Og her er Laura versjon:

«Spot on», om du spør oss. Ansiktsuttrykket er spesielt heldig.

Hun klarte å gjenskape det litt «billige» utseendet på originalen, men bikinien ble litt liten, så Laura måtte dekke til egen bluferdighet med noen vel plasserte emojier.

I bildeteksten skrev hun:

«Google har sine mål, men dette er en tanntrå-bikini», og fortsatte;

«Når noen prøver å få deg til å kjøpe en 500-kroners bikini i Februar, bør du tenke deg om. Jeg kan få det til å fungere med et supermannbelte og en barne-tskjorte.

Videre avsluttet hun med:

«Joda, jeg har på meg et supermann-belte. Det er gjemt godt inni min deilig hud!»

Den hysteriske sammenligningen har fått over 26.000 «likes» på Facebook og har fått nesten 20.000 kommentarer fra folk som roser Laura for sin rå sans for humor.

En skrev: «Selv med manne-influensa og en skikkelig drittdag, fikk du meg til å fnise. Fortsett å gjøre det du gjør …fordi du er fantastisk.»

En annen Facebook-bruker la til: «Så utrolig morsomt. Og ikke engang noe pinlig…»

En tredje skrev: «Etter å ha sett det opprinnelige bilder…er det nesten så jeg tisser på meg av latter. Håper bikiniene er slik at de holder Tena Lady på plass.»

Dette ble ikke siste gangen hun reagerte på urealistiske presentasjoner av kjendiser av kjendiser – her slipper ingen unna:

Fortsett arbeidet, Laura. Vi heier på deg!

This post is also available in: Norsk bokmål