Kai-Rune kjøpte robåt til masete kone. Nå håper han på oralsex og mindre mas!

«Kona ønsket seg båt» sier Kai-Rune!

Kai-Rune Johansen fra Mysen har i alle år slitt med en kone som har vært ekstremt masete og som alltid har nektet å gjennomføre oralsex. Da kona hintet til at hun ønsket seg en båt slik at de kunne dra på ferie kjøpte Kai-Rune en robåt som hun kunne få ro helt på egen hånd. Nå håper han at innkjøpet av den godt brukte robåten skal sørge for at kona bruker munnen på noe annet enn å mase!

Kai-Rune kan ikke ro pga ryggen
«Når kona begynte å mase om båt og ferie skjønte jeg at det ikke var mulig å slippe unna. I tillegg trenger kona og gå ned flere titalls kilo så derfor falt valget på en robåt» forteller han. «Dette minner litt om en slik vinn-vinn-situasjon» sier han overbevisende. Eavisa får bli med ut på første prøvetur, men det hersker tydeligvis stor uenighet om hvem som skal ro. «Ja jeg kan jo ikke ro på grunn av ryggen» skriker Kai-Rune til kona. De blir etterhvert enig om at kona skal være kaptein og ro hver gang. «Flink jente» sier Kai-Rune mens han tenner seg en røyk.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er 1155208-1.png

Koser seg?: «Pokker er ikke dette koselig da» roper Kai-Rune mens kona prøver den nye båten hun har fått i gave av mannen sin. «Utrolig at kvinnfolk aldri er fornøyd» sier Kai-Rune oppgitt mens de siger bortover vannet i takt med konas rotak.

Amper stemning uten sex
I løpet av den korte roturen på 20 minutterer er det langt fra god stemning. Det blir ikke utvekslet et ord annet enn Kai-Runes forsøk på å motivere kona til å ro fortere slik at de rekker øl-salget. «Det er umulig å gjøre den dama fornøyd» sier han fortvilet. «Her har hun fått ny båt, muligheten til å trene bort fettet og ikke minst få en etterlengtet ferie i nydelig norsk natur, men er dette nok tror du? Neeeei selvfølgelig ikke» sier han oppgitt. «Håpet om at roturen skulle utvikle seg til en seksuell båtopplevelse ble ikke innfridd overhodet» sier han lettere forbannet.

Hva mener du, er du enig med Kai-Rune? Er norske damer utakknemlige uansett hva mannen gir de?

This post is also available in: Norsk bokmål

Siste artikler

POPULÆRE ARTIKLER

Utrolig men sant

This post is also available in: Norsk bokmål