Karoline (29 år) fra Ski synes de som jobber er tilbakeståendeKaroline har aldri jobbet en dag i sitt liv

Forrige uke fikk Eavisa et noe spesielt tips. Saken handlet om Karoline på 29 år fra Ski som mener at de som jobber og sliter rett og slett er litt dumme! Hun får pengene sine fra NAV og gutter hun dater forteller hun. Nå reiser hun snart på en fullt betalt ferie til Barbados betalt av en hun nylig har møtt på byen i Oslo

Reiser verden rundt
Karoline har siden hun gikk ut av videregående “livnært seg” på trygdeutbetalinger og gaver fra kjærester hun har hatt opp gjennom årene forteller hun. Hun leier leilighet i Ski til over 20 000,- der hun har fast adresse. “Jeg er stort sett ute å reiser hver eneste måned” forteller hun. Sammen med det hun kaller for potensielle kjærester reiser hun til storbyer i Europa og på eksklusive sydenreiser der alt betales av en håpfull mann. “Så lenge jeg passer på at han har det bra er det aldri noen problem å få ham til å spandere alt fra reise og boutgifter til mat og innimellom dyre gaver” sier Karoline smilende.

Har aldri jobbet 1 sekund; Karoline fra Ski i Akershus synes de som jobber hver dag for småpenger bør se seg selv i speilet og bli smartere. Selv reiser hun verden rundt på andres regning og har aldri jobbet en dag i sitt liv. “Det er klart det hjelper å se bra ut” sier hun til eavisa mens hun poserer.

Respekterer ikke “slitere”
Karoline kan fortelle at hun synes synd på de som står opp midt på natten for å tjene de samme kronene hun får gratis fra NAV og kjærester. “Hvorfor i all verden skal jeg sitte i kassa på Rema for 20-30 tusen i mnd når jeg kan få det dobbelte uten å jobbe et sekund” spør hun retorisk. Hun forklarer videre at hun ikke klarer å respektere de som jobber år etter år uten å komme noen sted. “Jeg kan forstå millionærer” utdyper hun og fortsetter; “De som tjener flere millioner i jobben kan jo reise og kjøpe seg ting overalt, så dèt skjønner jeg” sier hun.

Gratis fotoer av Barbados3 ukers betalt ferie: Hit til et av de mest eksklusive hotelresortene på Barbados skal Karoline tilbringe de neste 3 ukene. Alt er betalt av det Karoline kaller “en håpefull beundrer som hun sørger for har det bra til enhver tid”

Skal på tur til Barbados 2 april
2 april reiser Karoline på en 3 ukers ferie til Barbados. Hit reiser hun med en mann på 57 år som hun dater nå om dagen og han har selvfølgelig betalt alt fra reise og opphold til lommepenger og reiseklær forteller Karoline stolt. “Mannen jeg skal på ferie med traff jeg på byen. Han har nylig arvet store summer fra foreldrene sine så penger er i alle fall ikke noe problem på denne ferien” avslutter hun. Karoline lover å sende bilder fra Barbados slik at leserne og de hardtarbeidende tilbakestående (som hun kaller de) kan se hvor flott det er der.

LES OGSÅ: Slik lurer de NAV for 96 700 hver mnd

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt besteMer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro