Kjendisers rare vaner

Noen kjendiser med VELDIG rare vaner

Kjente skuespillere, musikkartister eller helt vanlige reality-deltakere har en ting til felles – de har noe helt spesielt som gjør at de får fans og beundrere. Det er ikke alle som har denne fantastiske evnen til å engasjere, og da er det også lov til å ha noen litt mer underlige, rare eller til og med usjarmerende vaner?

Det er viktig å huske på at verdenskjente stjerner er i offentligheten hele tiden, og det er ikke bare å roe ned med noen serier på Netflix eller litt online casino – kanskje er det helt greit at noen kjendiser har noen tilsynelatende rare vaner. Men morsomt er det likevel.

Vi kaster oss rett ut i det, med noen av de sære, rare eller bare morsomme vanene til superkjendisene:

  • David Beckham er manges favoritt, uansett om det handler om beundring at fotballferdighetene hans eller hans relativt fordelaktige utseende. Men visste du at Beckham er veldig opptatt av å ikke omgis av noen oddetall? Uansett om det handler om sokker eller brus i kjøleskapet, så passer han på at det alltid er partall. Når vi tenker på det: med dette ble han kanskje egentlig bare mer attraktiv som partner.
  • Cameron Diaz er drømmedama for mange, men kanskje hennes OCD når det kommer til å unngå bakterier skulle kunne bli litt i overkant for mange? Det sies at hun for eksempel alltid åpner dører med albuen. Men samtidig er det kanskje ikke så dumt, hvis man virkelig vil unngå all risiko for å bli smittet fra et møkkete håndtak.
  • Steve Jobs var en ekstremt visjonær og intelligent mann, men med noen litt rare spisevaner. Det sies at han ikke bare spiste så mye gulrøtter at han fikk en oransje tone, men dessuten prøvde han å spise den samme maten så mange dager på rad som mulig. Det stemmer for så vidt godt med hans typiske enkle klesstil også.
  • Demi Moore er neste kjendis på listen, og hun benytter seg av en mildt sagt gammeldags teknikk for å prøve å holde seg ungdommelig. Det er nemlig blodigler som er stjernes hemmelige våpen mot aldring. Samtidig kommer det en skikkelig overraskelse her: blodigler har faktisk fått en renessanse innenfor mikrokirurgi, der iglene brukes til å bedre blodsirkulasjon og hjelpe med å unngå koagulering. Utrolig, men sant.
  • Johnny Depp er eksentrisk, sånn er det bare. Han er kjent for sine spesielle rolletolkninger, men også privat driver han med enkelte litt rare ting. Hva med å leke med Barbie-dukker, passer det virkelig inn med skuespillerens image? Det lar vi være opp til deg å avgjøre, men det sies i hvert fall at dette er noe av det Depp liker å gjøre på fritiden.
  • Jennifer Aniston er en annen Hollywood-kjendis som har vaner som kanskje forbauser litt. Hvis du blir med på samme fly som Aniston kan det være at du legger merke til at hun går inn på flyet med sin høyre fot først, samtidig som hun banker på flyet med venstrehånden. Rart? Ja, men ganske harmløst selvfølgelig.

Hva kan vi egentlig lære av dette da? Hvis noe: vær deg selv. Uansett hvor rare vaner du har, så finnes det helt sikkert en Hollywood-kjendis som er mye rarere.

FLY2.NO - Bestill flyreiser over hele verden
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

BANKNORGE - Sammenlign lån
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste

Mer humor


POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro