Kjøpte uspesifisert ferie og endte opp på spansk bordell!

Skal ikke gå an!

Ekteparet Olsen fra Bodø bestemte seg at de burde komme seg en tur til syden etter noen vanskelige måneder på hjemmefronten. Kona Vigdis og mannen Ole-Morten hadde lenge kranglet om alt og ingenting og så derfor muligheten til å reise på en ferie sammen til den spanske solkysten. Mannen fikk ansvaret for å bestille reise og overnatting og bestemte seg av økonomiske grunner å kjøpe en uspesifisert reise til den Spanske byen Marbella. Det skulle han ikke ha gjort!

Merkelig innlosjering
Når de ankom den spanske luksesbyen fant de raskt «hotellet». «Vi skulle kanskje skjønt det når taxisjåføren begynte å smile når vi sa hvor vi skulle, men vi tenkte ikke noe særlig mere over det» forteller Vigdis. Vigdis er forøvrig ikke 100% overbevist om at mannen Ole-Morten bare bestilte «feil» og ser stadig både mistenksomt og stygt bort på mannen sin når de sammen forteller videre; «Hotellet het Sailors Club og det tenkte vi var et helt hyggelig og vanlig navn for et hotell som tross alt lå ved sjøen» sier Vigdis. Ole-Morten bare nikker samtykkende.
shutterstock_122863057
Ikke med vilje: Ekteparet Vigdis og Ole-Morten havnet opp på et soansk luksusbordel etter at Ole-Morten bestilte feil. «Sikkert med vilje» sier kona mens mannen svarer «Jeg har ikke gjort det» i bakgrunnen.

Veldig pene jenter
Når de så kommer inn i resepsjonen møtes de av en heller lettkledd skjønnet som sier hun heter «Fantasy-Maria». «Jeg tenkte merkelig navn og lite klær, men det var jo tross alt i syden da og det var varmt» forteller Vigdis. Det var ikke før etter klokken 18 på kvelden at de skjønte på hva slags sted de var. «Ole-Morten hadde vært nede i baren et par timer og tatt noen øl mens jeg sov. Når jeg kommer ned oppfatter jeg at en av jentene er litt vel opptatt av den fjollete mannen min som bare sitter å smiler. Han blir alltid så tåpelig når han blir brisen» forteller hun. Etter endel frem og tilbake skjønner jeg plutselig at jeg sitter og «koser meg» med mannen min på byens største bordell» sier Vigdis fortvilet.

Det hele endte opp med at de ringte reiseselskapet som beklaget det hele, men som også påpekte at det ikke skulle vært mulig å bestille feil da det var veldig mye bilder av hotellet på nettsiden der Ole-Morten hadde bestilt. «Nei, det så jeg ikke. Jeg var kanskje litt trøtt når jeg bestilte» avslutter Ole-Morten.

Del saken på facebook

Samle smålån – refinansier inntil 500.000

Få gratispenger å spille for hos Betsson Casino!

FLY2.NO - Bestill flyreiser over hele verden
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

BANKNORGE - Sammenlign lån
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste


Mer humor


populære artikler

mer moro