Klovner terroriserer kommune!



Copi clowns i Flekkefjord!

I nyhetene denne uken kunne vi lese at en eller flere klovner skremte innbyggerne i Greenville i South Carolina, USA.

Nå har det samme skjedd i Flekkefjord.

-Det ringte på døra vår, og da Thomas åpnet sto en skikkelig skummel klovn utenfor og smilte til han før han løp bortover veien, sier Anita Norby.
– Jeg tenkte det var en dårlig spøk, men så snakket vi med naboen vår. De hadde hatt en klovn som sto utenfor kjøkkenvinduet og tittet inn samme kveld. Hun skvatt naturligvis og ringte politiet, men klovnen var selvfølgelig borte da de kom, forteller Thomas Norby. Sammen har de barna Tobias (13) og Julie (12).
-De synes dette er veldig skummelt.  Vi har vært mye på sirkus, og ungene har alltid likt å se på klovner, men nå er det ødelagt. De er redde. De har alltid å kunnet gå til venner og fritidsaktiviteter alene, men nå følger vi, eller kjører de hvis de må ut. Vi tør nesten ikke gå utpå kveldstid selv. Dette er skikkelig uhyggelig, sier paret.

Klovnene er observert kun på kveldstid, og ekteparet tror det dreier seg om flere klovner.
– Klovnen utenfor nabovinduet hadde ikke den samme utkledningen som han som var på døra vår, så det kan være flere som gjør dette sammen, sier de.
De har ikke fått med seg at det samme har skjedd i USA, men sier ikke bort fra at noen har lest det og skal kopiere saken.
-Det visste vi ikke. Uansett om noen synes det virker morsomt og vil prøve det,  så er det en syk ting å gjøre. Å skremme folk på denne måten er smakløst. Det virket ikke som de vil skade oss, men de har satt et støkk i oss og gitt oss en utrygghet som vil sitte lenge, sier de bekymrede og sinte foreldrene.

Henvendelser
Politiet bekrefter at de har fått inn klager:
-Vi har fått en del henvendelser om at folk har sett klovner forskjellige steder i kommunen. Klovnene er observert utenfor hus og i hager, rundt hushjørner, og det er rapportert at det har vært titting inn i vinduer. Det virker som om de er mer ute etter å bli sett og  skremme folk, enn å skade folk, sier talsmann for Politiet i Vest-Agder, Steinar Vik.

-Er det snakk om flere klovner?
-Ut fra henvendelsene så er de på forskjellige steder på samme tidspunkt, så det er det, bekrefter han. Han påpeker at om dette er ment som en spøk, så er det en dårlig spøk.
-Dette er en veldig slem sak. Selv om det ikke er noen som er fysisk skadet så kan mange slite psykisk etter å ha blitt skremt på denne måten. Vi kjører patruljer jevnlig rundt hele kommunen for å holde utkikk, men foreløpig har vi ikke sett noe. Hvis de som står bak terroren leser dette, håper jeg inderlig de forstår alvoret i det de gjør, og slutter med de, avslutter Steinar Vik.

Bilderesultat for family scared in neighborhood
-Å terrorisere folk på denne måten er smakløst, sier Anita og Thomas Norby.

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste



Mer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro