Knut-Einar bruker konas penger på strippeklubb. «Koselig» sier kona!

Anbefaler alle menn å leie strippere ofte

Knut-Einar Meslingrud (37 år) har hele livet slitt med å få kontakt med det motsatte kjønn. Han har forsøkt datingtjenester, prostitusjon og overdrevent bruk av solarium uten at han har møtt den store kjærligheten bortsett fra kona Heidi. Dette har ført til en enorm lav selvfølelse hos Knut-Einar. For å få bedre selvfølelse er det viktig å se sin egen verdi på lik linje med andre menneskers verdi. Ofte kan det handle om å mestre noe eller bare føle seg verdsatt fra andre man omgås. Det har vært mangel på det i Knut-Einars liv, selv om han har fått gode opplevelser på Unibet. Det var før. Før han gikk på strippeklubb i Oslo og følte seg helt konge! «Deilig å få han ut av huset» sier kona og betaler gjerne for mannens strippebesøk.

Overraskende hyggelige jenter
Knut-Einar forteller at han alltid trodde strippere skulle være like sinna og like avvisende som kona, men neida. «Strippere er jo kjempehyggelige» sier Knut-Einar og forteller; «Så lenge disse strippejentene får masse champagne og penger er de utrolig sympatisk og snille. De sitter på fanget og berører penisen min på en veldig koselig måte» sier han. Knut-Einar går på strippeklubber flere ganger i uka. Penger er ikke noe problem da kona hans har en veldig godt betalt jobb. «Ja, men får du lov av samboeren til å betale strippere for å berøre penisen din da?» spør Eavisa. «Ja Heidi er bare glad jeg kommer meg ut litt hun, dessuten er hun ikke interessert i å røre penisen min så hun er bare glad hun slipper» opplyser Knut-Einar.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er drunk-guy-strip-club.jpg

Koser seg: Knut-Einar koser seg alltid når han er ute på strippeklubb alene. «Det er veldig rart at ikke flere menn er her oftere» sier han. Samtidig mener han at alle menn som sier de ikke går på strippeklubb enten lyver eller liker mannestav (red; penis)

Altfor dyr øl
Selv om Knut-Einar er fornøyd med jentene han møter er han allikevel fortvilet over åpningstidene og den dyre ølen. Han retter et sidespark til politikerne som han mener kunne satt ned alkoholavgiften og vurdert døgnåpne strippeklubber. «De fleste strippeklubbene åpner klokken 23 på kvelden og det er jo rimelig sent. Jeg har en liten jente på bare 2 år som jeg helst skal stå opp med tidlig neste morgen, men det blir jo så og si umulig når jeg kommer hjem ravende full kl 0630 på morgenen» sier han. «Alt dette kunne jo blitt løst om bare politikerne kunne regulert åpningstidene» avslutter han.

Synes du det er hyggelig at menn som mangler penisberøring hjemme kan få til dette på en koselig måte hos en strippeklubb? De fleste jentene Eavisa har pratet med sier de unner mannen sin å kose seg med koselige strippere så ofte de vil selv om det noen ganger blir veldig dyrt, men det bare ler de fleste jentene av og sier «Menn er jo menn ha ha ha»

Få gratispenger å spille for hos Betsson Casino!

This post is also available in: Norsk bokmål

Siste artikler

POPULÆRE ARTIKLER

Utrolig men sant

This post is also available in: Norsk bokmål