Linn-Therese fra Tønsberg lever luksuslivet i Florida. Elsker eldre menn!

Fant kjærligheten med Roger på 86 år

Linn-Therese Velheim fra Tønsberg flyttet i 2013 til det solfylte Florida der hun skulle finne den store kjærligheten. Idag lever hun et overvelmende luksusliv med sin ekteman Roger Middelmore på 86 år. «Alder er ingen hindring» sier hun.

Traff hverandre på luksusbåt
Når Linn-Therese kom til Florida i mars 2013 var hun fast bestemt på 2 ting; «Jeg ville først å fremst treffe mannen i mitt liv, men var også på jakt etter en jobb der jeg kunne treffe mye eldre mennesker. Jeg elsker eldre mennesker og all erfaringen de har» sier hun. Hun fikk etterhvert en servitørjobb på båten «Elderly star» som er en cruisebåt som har spesialisert seg på å tilby eldre millionærer cruiseopplevelser. På denne båten, en sen nattestime traff Linn-Therese Roger!

Kjærlighet ved første blikk
Linn-Therese merket at Roger satt alene stort sett hele turen og startet forsiktig å henvende seg litt ekstra til mannen som hun oppfattet som sjenert. «Jeg serverte han ekstremt mange drinker før han endelig inviterte meg med på lugaren sin» forteller Linn-Therese og fortsetter; «Jeg vil si det var kjærlighet ved første blikk. Jeg falt for Roger`s store lidenskap for jobben sin og hans alltid smilende vesen». Roger selv bare smiler og nikker samtykkende.


Lykkelig ektepar: Linn-Therese fra Tønsberg har funnet den store kjærligheten i USA med Roger Middelmore på 86 år. Nå lever de et liv i luksus på Floridas vestkyst der Roger har et enormt palass like ved vannkanten. «Vi er lykkelige som få» sier Linn-Therese.

Giftet seg etter 4 dager med stor bryllupsfest
På grunn av cruiseturen giftet vi oss først 4 dager etter at vi traff hverandre siden vi var til sjøs, men når man vet det er riktig så så vi ingen grunn til å vente sier Linn-Therese. Igjen nikke Roger samtykkende. Bryllupet ble gjennomført enkelt og raskt hos en amerikansk dommer som Linn-Therese hadde ringt på forhånd. Dagen ble magisk, vi ga hverandre vårt ja og tilbrakte de første dagene på Roger`s villa på en øy rett utenfor Hawaii. Her inviterte vi alle vennene mine og holdt en 3 dagers gigant-fest ingen har sett maken til. Selv om Roger sov litt mer enn oss andre var det verdens og tidenes beste bryllupsfest sier Linn-Therese.

Roger`s famile raser
Ingen av Roger sin familie var imidlertid å finne i bryllupet. De raser mot ekteskapet de mener er basert på alt annet enn kjærlighet. Dette tar Linn-Therese helt med ro; «Vi har giftet oss og skal være sammen resten av livet» sier hun. «Alle papirer er i orden så her kan ingen ødelegge for sjebnen. Jeg har alt jeg kan drømme om og ingen søster, barn eller tidligere ektefeller skal klare å forandre dette» avslutter hun.

Vi kan ikke annet enn å ønske det nygifte paret lykke til.

Del saken på facebook

GODE TILBUD: Få 3000,- gratis å spille for på nettcasino
GODE TILBUD
: Salg på jenteklær hos Superkul.no
LES OGSÅ: 24 Katter i hysterisk morsomme sovestillinger
LES OGSÅ: 15 typiske jentefilmer de fleste har sett
LES OGSÅ: 15 kule biler alle vil eie
LES OGSÅ: Bilder som blir ekstremt upassende kun på grunn av en enkel logo
LES OGSÅ: Verdens verste parfoto
LES OGSÅ: Bildene som beviser at hunder er drittsekker
LES OGSÅ: Kjempetjukk man prøvde å løpe fra Mcdonaldsregningen – Klarte ikke
ANNONSE: Bestill kredittkort her

Siste artikler


POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro