Mann arrestert på Gardemoen. gikk amok pga lite benplass og dotter i ørene


Dramatikk når flyet landet på Gardemoren

Mannen i 40-årsalderen var på vei hjem til Gardemoen med et lavprisselskap da han halvveis klikket grunnet det han kalte «torturerende liten benplass». I tillegg hadde mannen fått dotter i ørene som han ikke ble kvitt. Etter en times flytur med skriking til personale og gjentatte slag og spark i setet forran ble mannen arrestert ved landing.

«Klikket» 5 minutter etter takeoff
Medpassasjerer forteller at mannen jobbet iherdig med å sette seg til rette både før avgang og på vei oppover i luften. Små irriterte pust ble etterhvert til høye brøl og banneord som rettet seg spesielt til flyvertinnene som forgjeves forsøkte å roe mannen. 10 minutter opp i luften var mannen så frustrert over den dårlige benplassen at han slo og sparket i seteryggen forran for å få bedre plass.

Arrestert etter landing: Mannen i 40 årene ble arrestert av politiet etter å ha skapt småkaos grunnet manglende benplass på et fly mellom Bergen og Oslo.

Dotter i ørene i tillegg
Mannen klaget etterhvert også på det han kalte «et voldsomt tilfelle av dotter i ørene«. Mannen gjorde ingen skade, men var så irritert og frustrert at politiet valgte å arrestere mannen ved ankomsthallen på Gardemoen. Hvilke etterspill episoden får for mannen er uklart.

«Torturerende lite benplass» skrek mannen mens han bannet mot flypersonalet. Ill.foto

Det hører med til historien at de fleste av medpassasjerene tross alt var enig med mannen når det kom til hans innspill om latterlig lite benplass. Flyselskapet sier de ikke vurderer å la passasjerende sitte normalt, men ønsker å beholde den dårlige benplassen av økonomiske hensyn.

Del manglende benplass på facebook

LES OGSÅ: Skulle forstørre penis. Fikk mye mindre penis
LES OGSÅ: Her finner du drømmemannen!
LES OGSÅ: Se morsomme bildeserier her
LES OGSÅ: Verdens verste parfoto
LES OGSÅ: Bildene som beviser at hunder er drittsekker
LES OGSÅ: Kjempetjukk man prøvde å løpe fra Mcdonaldsregningen – Klarte ikke

 

FLY2.NO - Bestill flyreiser over hele verden
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

BANKNORGE - Sammenlign lån
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste


Mer humorpopulære artikler

mer moro