Mann gjorde seg selv gravid

Var uforsiktig etter onani

Odd-Roger Steinullbråthen (42) forteller av han var uforsiktig med dorullen etter å ha onanert på do. I følge ham selv resulterte det i en uønsket graviditet.

Han innrømmer villig at han ikke er “den skarpeste skuffen” som han selv kaller det, men dette med hvordan slekten føres videre påstår han å ha full peiling på. Han er imidlertid ganske flau over hele episoden, der vi møter han i leiligheten i Oslo sentrum.

– Det som skjedde var at jeg hadde avslutta dobesøket med “en stille Anders”. Jeg hadde fanga opp spruten i litt dopapir.

Odd-Roger Steinullbråthen (42) fra Oslo vil gjerne være anonym. Derfor er bildet sladdet

Da jeg skulle tørke bommelommen, kom jeg til å bruke samme papiret. En fatal feil. Da var ulykken allerede skjedd, forteller han.

Vasket seg grundig
Odd-Roger forteller at han straks tørket og vasket seg grundig,  både foran og bak. Allikevel var han helt sikker på at han nå hadde gjort seg selv gravid.

– Abort er ikke noe for meg, så jeg kutta ut alt av trening og kosttilskudd som jeg drev med før. Alt for et sunt avkom. Jeg er tross alt en ansvarlig far, slår han fast.

Sluttet med trening og diett
Etter at trening og diett brått ble avsluttet, var det også slutt på byturer og festing. Kveldene ble brukt til pusteøvelser, tv-kikking og besøk på mammaforum på nettet. Her lærte han at det var vanlig å bli fysen på enkelte matvarer. Odd-Roger ville ikke være dårligere enn sine nye venner på forumet og gikk ivrig i gang med godtespising.

– Og ganske riktig; Bare et par uker senere begynte jeg å føle meg oppblåst.

Odd-Roger bruker nå kveldene på å ta selfies av pappamagen.

11 måneder på vei
På forumet fikk han vite at dette skyltes at kroppen var full av vann, så han gikk straks over til brus, for å begrense vanninntaket. Ikke lenge etter kom magen.

Nå er han enda mer bekymret. I følge egen telling er han nå 11 måneder på vei, og alvorlig redd for det han kaller voksenfødsel.

– Jeg ble kastet ut av forumet da jeg begynte å snakke om frykten for voksenfødselen. Jeg har jo gått voksenopplæringen nesten ferdig… Så jeg er ikke helt idiot heller, avslutter han engasjert.

 

This post is also available in: Norsk bokmål