HumorHumor

AKKURAT NÅ: Mann spist levende av hai i Oslofjorden. Kjempet seg ut med kniv!

Hai slukte Tom-Lasse levende

En grusom hendelse i den ellers så idylliske Oslofjorden preger nå nyhetsbildet i hele Norge. En mann ved navn Tom-Lasse Haivett ble under et bad på stranden iOslo angrepet og slukt levende av den kjente og fryktede hvithaien som nå er mer eller mindre vanlig i Oslofjorden. På utrolig vis klarte mannen som nå ligger på sykehus å kjempe seg ut av den enorme haikroppen ved hjelp av en liten kniv han hadde fått av eksen sin i 2008.

Angrep uten forvarsel
Haien som er beregnet til 3,8 meter lang angrep Tom-Lasse fullstendig uten forvarsel. Med all sannsynlighet forvekslet haien Tom-Lasse med en sel og forsøkte derfor å sluke ham uten merkverdige forbitt. På denne måten var Tom-Lasse heldigvis bevisst under hele seansen og gjespet etter luft inne i haien. Som et utrolig lykketreff hadde mannen et knivbelte grunnet sin jobb som fisker og klarte med denne å regelrett skjære seg ut av det enorme rovdyret.

haier

Reddet mannen ut av haien: Politimannen Leif Kringle Brødstav bidro til at den angrepne mannen overlevde møtet med den groteske haien. Mannen ligger nå på sykehus med kun lettere skader og spiller Playstation

Tilstanden kritisk
Mannen som nå ligger på sykehuset er utenfor livsfare og kan med all sannsynlighet bade allerede i august igjen forteller ansvarlig lege Sissel Bitt ved sentralsykehuset i Vøttvått utenfor Grorud i Oslo. "Mannen er selvfølgelig preget av hendelsen, men har såpass lette skader at dette bare blir en morsom historie å fortelle barnebarna" spøker legen til et stappfullt pressekorps.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er 1375391595_podborka_43.jpg

Kjempet seg ut av hvithaien: Mannen, en 32 år gammel fisker klarte på mirakuløst vis å kjempe seg ut av rovdyrets kropp etter å ha blitt slukt hel på en badestrand i Oslo.

NYHET: Eksklusive massasjestoler med mnd-leie!
TILBUD: Få 15 000 kroner GRATIS å spille for!
De beste casinoer for 2019 – Stor test!
Norges mest sexy nettbutikk