Mener å ha funnet den skyldige i Making a Murder-mysteriet

Skaff deg årets mest dirty julekalender før det går helt tomt!

Frisøren i Manitowoc County innrømmer skyld

Etter at Netflix lanserte den mye omtalte dokumentaren “Making a murder” har hobbydetektiver over hele verden gått av skaftet for å finne nye og forhåpentligvis revelusjonerende bevis. For å følge denne trenden har Eavisa hat 3 analysejournalister på saken 24 timer i døgnet siden nyttårsaften. Etter 3 lange uker kan vi nå komme med sjokkerende nyheter om mysteriet hele verden holder pusten rundt.

Løsningen har vært der hele tiden
Etter å ha lest oss gjennom alle dokumentene begynte vi å se et mønster” forteller redaksjonssjefen. “Samtlige av de involverte i serien og som til daglig bodde i Manitowoc så ut som noen tullinger. Spesielt merkelig var det at alle personene i serien hadde en hårfrisyre som gjorde at de ble oppfattet som tilbakestående” sier det opplyste redaktøren. “Dette gjorde at vi begynte å undersøke frisøren i byen. Når vi i tillegg så at frisøren hadde tatt seg betalt for å skamklippe disse menneskene på verst mulige måte ble det veldig klart hvem den egentlige skyldige var” fastslår han og henviser til bildebevisene i saken:


Frisøren tok betalt for dette: Hovedpersonen selv, Steven Avery, er bare en av mange som er klippet som en tulling i dokumentaren “Making a murder”

frisør-humor-eavisa-making-a-murder
Alle gikk til samme frisør: Samtlige av de involverte i dokumentarserien er klippet av samme mann. “Dette levner ingen tvil om at den virkelig skyldige er byens frisør” sier en rekke eksperter i området rundt Mjøsa.

Nå starter jobben med å innhente de tekniske bevisene som må til for å sette denne frisørpsykopaten bak lås og slå. Vi kommer tilbake med oppdateringer og nye avsløringer rundt denne frisørskandalen.

Del nyheten på facebook

FLY2.NO - Bestill flyreiser over hele verden
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

BANKNORGE - Sammenlign lån
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste

Mer humor

Skaff deg årets mest dirty julekalender før det går helt tomt!

populære artikler

Skaff deg årets mest dirty julekalender før det går helt tomt!

mer moro