Mener å ha funnet den skyldige i Making a Murder-mysterietFrisøren i Manitowoc County innrømmer skyld

Etter at Netflix lanserte den mye omtalte dokumentaren “Making a murder” har hobbydetektiver over hele verden gått av skaftet for å finne nye og forhåpentligvis revelusjonerende bevis. For å følge denne trenden har Eavisa hat 3 analysejournalister på saken 24 timer i døgnet siden nyttårsaften. Etter 3 lange uker kan vi nå komme med sjokkerende nyheter om mysteriet hele verden holder pusten rundt.

Løsningen har vært der hele tiden
Etter å ha lest oss gjennom alle dokumentene begynte vi å se et mønster” forteller redaksjonssjefen. “Samtlige av de involverte i serien og som til daglig bodde i Manitowoc så ut som noen tullinger. Spesielt merkelig var det at alle personene i serien hadde en hårfrisyre som gjorde at de ble oppfattet som tilbakestående” sier det opplyste redaktøren. “Dette gjorde at vi begynte å undersøke frisøren i byen. Når vi i tillegg så at frisøren hadde tatt seg betalt for å skamklippe disse menneskene på verst mulige måte ble det veldig klart hvem den egentlige skyldige var” fastslår han og henviser til bildebevisene i saken:


Frisøren tok betalt for dette: Hovedpersonen selv, Steven Avery, er bare en av mange som er klippet som en tulling i dokumentaren “Making a murder”

frisør-humor-eavisa-making-a-murder
Alle gikk til samme frisør: Samtlige av de involverte i dokumentarserien er klippet av samme mann. “Dette levner ingen tvil om at den virkelig skyldige er byens frisør” sier en rekke eksperter i området rundt Mjøsa.

Nå starter jobben med å innhente de tekniske bevisene som må til for å sette denne frisørpsykopaten bak lås og slå. Vi kommer tilbake med oppdateringer og nye avsløringer rundt denne frisørskandalen.

Del nyheten på facebook

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt besteMer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro