Mener å ha funnet den skyldige i Making a Murder-mysteriet

Frisøren i Manitowoc County innrømmer skyld

Etter at Netflix lanserte den mye omtalte dokumentaren «Making a murder» har hobbydetektiver over hele verden gått av skaftet for å finne nye og forhåpentligvis revelusjonerende bevis. For å følge denne trenden har Eavisa hat 3 analysejournalister på saken 24 timer i døgnet siden nyttårsaften. Etter 3 lange uker kan vi nå komme med sjokkerende nyheter om mysteriet hele verden holder pusten rundt.

Løsningen har vært der hele tiden
«Etter å ha lest oss gjennom alle dokumentene begynte vi å se et mønster» forteller redaksjonssjefen. «Samtlige av de involverte i serien og som til daglig bodde i Manitowoc så ut som noen tullinger. Spesielt merkelig var det at alle personene i serien hadde en hårfrisyre som gjorde at de ble oppfattet som tilbakestående» sier det opplyste redaktøren. «Dette gjorde at vi begynte å undersøke frisøren i byen. Når vi i tillegg så at frisøren hadde tatt seg betalt for å skamklippe disse menneskene på verst mulige måte ble det veldig klart hvem den egentlige skyldige var» fastslår han og henviser til bildebevisene i saken:


Frisøren tok betalt for dette: Hovedpersonen selv, Steven Avery, er bare en av mange som er klippet som en tulling i dokumentaren «Making a murder»

frisør-humor-eavisa-making-a-murder
Alle gikk til samme frisør: Samtlige av de involverte i dokumentarserien er klippet av samme mann. «Dette levner ingen tvil om at den virkelig skyldige er byens frisør» sier en rekke eksperter i området rundt Mjøsa.

Nå starter jobben med å innhente de tekniske bevisene som må til for å sette denne frisørpsykopaten bak lås og slå. Vi kommer tilbake med oppdateringer og nye avsløringer rundt denne frisørskandalen.

Del nyheten på facebook

Siste artikler

POPULÆRE ARTIKLER

Utrolig men sant