Mistet jobben etter julebordfyll – Nå advarer Torstein andre mot julefylla

Torstein var revisor – Så dro han på julebord

Torstein jobbet i et respektert revisjonsselskap i Oslo og var bare måneder fra å bli partner. Så kom selskapets julebord med fri bar og løse snipper. Dagen etter fikk Torstein sparken etter en rekke uheldige episoder på julebordet. Nå står han frem for å advare andre mot årets julebordsesong.

LES OGSÅ: 17 par som kunne ventet med sex til de kom hjem!

Torstein forteller;

«Jeg husker det som det var igår» forteller Torstein. «Sjefen ringte kl. 10.30 dagen etter julebordet og var tydelig sint. Jeg hadde klådd på kona hans, kastet opp på styrelederen og kledd meg naken under direktørens tale til de ansatte» Han ba meg si opp selv og aldri vise meg på jobben igjen. Jeg våknet på toget til Lillehammer fra Oslo når han ringte. Jeg husket ingenting!«

Tok helt av på julebord: Dette bildet ble tatt av Torstein sent på kvelden, etter at han hadde blitt kastet ut fra selskapets julebord. Dagen etter fikk han sparken.

Kledde av seg hele tiden

Torstein mistet jobben og beskriver det siste året som «et år med fylleangst uten jobb«. Han har i ettertid hørt om de mange episodene han selv ikke husker noe fra. «Jeg drikker svært sjelden, men denne kvelden var det fri bar og jeg drakk en rekke forskjellige drinker før middagen«. Selv husker han ingenting etter kl 1930 den aktuelle festkvelden. Et av de store tingene Torstein hadde fått for seg denne kvelden var at han skulle være naken. Gjentatte ganger hadde han kledd av seg helt mens han fortsatte å drikke. Når han splitter naken startet å beføle sjefens kone var det nok. Torstein ble kastet på dør av sine tidligere kolleger.

LES OGSÅ: Overlege mener kvinner overdriver. «Fødsel er ikke vondt» sier han

Var på strippeklubb (Illustrasjonsfoto): Selv om Torstein ikke husker noe av besøket viser kontoutskriften at han også var innen en strippeklubb der han brukte over 39 000 kroner på et par timer

Festet videre

Selv om Torstein ble kastet ut fra julebordet fortsatte han festen utover kvelden og morgenkvisten. «Jeg har i ettertid fått høre at jeg har vært på strippeklubb og låvefest. Jeg våknet på et tog som da var på vei til Lillehammer, men rakk og hoppe av i Drammen» forklarer han.

Advarer andre mot julebord

Nå står han frem med sin historie for å advare mot julebord. «Hold dere hjemme» sier han. I følge Torstein går man ikke glipp av noe ved å bli hjemme. Torstein har enda ikke funnet ny jobb, men skal nå starte å søke på nye utfordringer etter et år med anger og gjentatte angstanfall. Vi ønsker Torstein lykke til videre!

This post is also available in: Norsk bokmål

Siste artikler

POPULÆRE ARTIKLER

Utrolig men sant

This post is also available in: Norsk bokmål