Mor og datter tar operasjoner sammen for å ligne mest mulig!

Morens «sugardaddy» betaler!

Georgia Clarke er en 4-barnsmor fra England som var en helt vanlig dame uten spesielle interesser. Det var før hun oppdaget Katie Price, bedre kjent som Jordan. Nå bruker hun sin nye kjæreste`s penger på plastiske operasjoner for å ligne mest mulig på sitt store idol. Og det verste av alt: Hun drar med seg datteren Kayla til operasjonsbordet!

Opererer seg sammen: Georgia Clarke med datteren Kayla. Sammen har de operert pupper, nese, kinn og lepper for over 700 000 kr. Mor og datter har den felles interessen at de vil ligne mest mulig på england`s mest berømte glamourmodel Katie Price (Jordan)

Galskap?: De fleste som kommenterer mor og datter`s operasjoner er sjokkert over omfanget og ikke minst det faktum at mor drar med seg sin datter på en slik reise av galskap. Selv sier både mor og datter at de ikke bryr seg om hva andre mener så lenge de selv er fornøyd med utseende.

Mor og datters store idol: Dette er den engelske glamour-modellen Katie Price, også kjent som bare «Jordan». Dette er damen som mor og datter gjør alt for å ligne. Operasjon på operasjon har blitt gjennomført for å se mest mulig ut som sitt store idol.

Jobbet som stripper: Før Kayla traff sin 50 år gamle «sugardaddy» jobbet hun som stripper. Mannen i 50-årene tok kontakt med henne og tilbydde seg å betale alle hennes luksusvaner om de ble kjærester. Mannen ønsker å være anonym.

Mor og datter forteller videre at de har flere operasjoner å gjennomføre. Mor skal ta ytterlig en brystoperasjon og datteren skal snart gjennomføre et omfattende inngrep for å «forbedre» nesen sin.

Siste artikler

POPULÆRE ARTIKLER

Utrolig men sant