Nå får du skyhøy bot om du peller deg i nesen når du kjører bil!Stor-kontroller over hele landet!

Politiet over hele landet varsler om storkontroller der de nå skal slå ned på bilister som bedriver kroppsrensing mens de kjører bil. “Vi ser deseverre flere og flere ulykker som skyldes nesepilling” sier politimester Per-Jørgen Laserud hos trafikkpolitiet til avisen. Til helgen vil de aktivisere over 50 trafikk-kontroller der et av hovedfokusene er å avbilde bilister med fingrene oppi nesen.

Mobil og nesepelling er verstingene
Politimesteren informerer om at fotobokser rundt hele landet stadig oftere avbilder menn og kvinner som enten trykker på mobilen eller som sitter med fingrene langt oppi nesen. “Vi ser nå på muligheten for å legge disse bildene ut i et offentlig register slik at dette nå tar slutt” sier politimesteren som samtidig kan informere om at straffen ved å bli tatt på fersken med fingrene inni nesen i verste fall er 9000 kroner i bot eller substiært 14 dager i fengsel. “I helgen skjedde det hele 3 ulykker bare i Oslo som viser seg å skyldes nesepelling” sier politimesteren oppgitt.

Tatt i fotoboks: I dag tidlig ble denne mannen som viser seg å være en Ragnar Monsen på 39 år fra Moss avbildet i en fotoboks med fingrene langt inn i nesen. “Livsfarlig og hensynsløs kjøring” sier politiet om Ragnar fra Moss. Ragnar har ikke svart på våre utallige henvendelser.

Er nesen viktigere enn liv?
Politiet sier de ikke har mye forståelse å vise for de hensynsløse menneskene som kjører rundt med fingeren sin opp i nesen i trafikken. “Om du anser en ren nese å være viktigere enn å kjøre trygt bør du ikke ha sertifikatet” sier politimannen vi tar en prat med. Han er leder for spesialenheten som i helgen skal avholde en rekke trafikkkontroller for å avsløre mobil og nese-trykkerne. Han har dog en letter anmodning til sjåfører som ser seg nødt til å pelle seg i nesen med andres sikkerhet som innsats; “Kjør inn til siden og pell dere så mye dere vil i nesen. Sitt der gjerne og pell i flere timer, men kom dere inn til siden” sier han. Eller som det også kan sier; “Ikke pell og kjør” avslutter lederen for spesialenheten.

Del den viktige saken på facebook

Samle smålån – refinansier inntil 500.000

Få gratispenger å spille for hos Betsson Casino!

GODE TILBUD: Klær for aktive jenter – Get Inspired!

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt besteMer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro