HumorHumor

Nå kan du bli BERUSET på PØLSE – Her er den nye ØL-pølsa med 3,5% alkohol

Sommerferie handler om grillmat og øl - Nå kommer de sammen!

Hva sier vel ikke mer "sommer" enn iskald, skummende øl og varme, grillede pølser? Bare tenk deg om; Er det kanskje ikke sånn at de beste sommerminnene vi har, nesten alltid handler om fantastiske og romantiske sommerkvelder som aldri slutter.

Eller slutter gjør de jo, men dårlig sex i strandkanten og sand inn steder der vi absolutt ikke skal ha akkurat det. Morgenen etter, men dårlig samvittighet, hamrende hangover og elendig ånde.

Men det er ikke det vi husker. Det går i glemmeboken, og alt er bare fryd og gammen. Menneskehjerne er helt fantastisk sånn. Fellesnevner for det vi husker er nettopp (ja, du sa det); PØLSA!

Det er pølsene som freser på grillen, ølen som kjøler ned tørste struper, dine kjæreste som ler og solen går ned i det fjerne.

Den perfekte mixen

En skikkelig stram engelsk pølse med cider.

Det er kombinasjonen av smaker vi tenker på. Vel og merke må du foreløpig til England for å få den perfekte mixen.

Den gode nyheten er at noen lyse hoder hos supermarkedkjeden Aldi hadde den strålende ideen å lansere et parti alkoholholdige pølser. Ja, det finnes en matgud også, ikke bare en værgud.

Billigere enn gull

Så hvis du er som oss og liker både øl og pølser, så har Aldis "Boozy British Bangers" i 400 grams 4-pakker til den nette pris av £ 1,99. Det er jo langt under 800,- norske kroner pakka og faktisk billigere enn gull.

Det mest fantastiske er at det finnes flere varianter å velge mellom. Hvis du foretrekker et litt skarpere smak, er det "Thatcher's Traditional Cider og Bramley Apple" med 3,5% alkohol du bare må prøve. Her får du en
en tydelig smak av britisk cider. Hvis du synes det høres skremmende ut er din favoritt "Golden Ale and Cheese" også med 3,5%.

Hvis du vil ha litt på ekstra drikke i picnic-kurven, trenger du ikke kjøpe så mange brettene øl-bokser eller cider for å oppnå den helt nødvendige sommer-rusen. Pølsene dine har nemlig samme alkoholinnhold som vanlig svensk "folköl". Men hvorfor nevner vi Sverige her?

For en mildere pølse- og øl-smak med litt ost!

Den fullkomne sommer hos "søta broder"

Ryktene vil nemlig ha det til at pølsene kommer i salg i svenske butikker utover våren og sommeren og skal koste kun 25 svenske kroner pakka. Alle vet at Svenske pølser er noe motbydelig herk, men disse er engelske.

Og selv om øl normalt ikke har noe å gjøre i mat, og bare er noe hipsterkokker finner på for at ting skal ta seg godt ut på menyen, har vi håp om billig fyll og gratis sex i det fri.

Så hvis du vil gjøre sommeren komplett, kan du bare hive deg i bilen og hente hjem en haug med grillpølser med øl- eller cider-smak, hvis du foretrekker det. Forhåpentligvis er du ikke så idiot at du kjøper øl og kjøttmat i Norge. Og når du først er der, inviterer du med deg noen svenske blondiner hjem. Alle vet at svenske blonde gutter og jenter bare sitter og venter på deilige norske menn.

Kom i gang nå. Løp igang grillen og ring begge vennene dine og fortell dem at du har ren overraskelse til dem. De vil ikke bli skuffet!

De beste casinoer for 2019 – Stor test!
Norges mest sexy nettbutikk
Coolbet – Årets bookmaker på mobil