Nakenbloggeren Lotte blir opphisset av gi sexråd til norske menn!Kanskje Lotte kan hjelpe deg?

Den norske nakenbloggeren Lotte Fagerheim (24 år) fra Narvik har en noe spesiell og ikke minst givende hobby og interesse. Via daglige sms kommuniserer hun med norske menn som ønsker hennes råd for et hyppigere og mer givende sexliv. “Jeg blir jo litt opphisset av at norske menn vil ha sexråd fra meg da” forteller den populære nakenbloggeren.

Mener norske damer bør gi mer

Hun forteller at hun fra tidlig morgen til sent på kveld kan sitte i samtaler med ulike menn, men aldri mer enn èn mann av gangen. “De spør om alt fra hva jeg har på meg til hvordan de bør tilfredstille en kvinne” forteller Lotte. “De fleste menn som tar kontakt med meg er menn som vil prate om sex og ulike stillinger og sånt og jeg føler liksom at jeg er litt snill når jeg hjelper de med et bedre sexliv” sier hun. Lotte har gjennom sin blogg alltid vært åpen om at hun er over gjennomsnittet glad i å tilfredstille mannen. “Eldre damer i 30-40-årene virker litt slappe i sengen så på det området bør de jo ta seg sammen” sier hun.

Menn fra Oslo og Bærum er verst

Hun kan videre fortelle at de fleste av hennes kunder er menn fra Oslo og Bærum. “Ja de aller fleste menn som trenger råd om hvordan de kan få mere og bedre sex er enten fra Oslo eller Bærum” forteller den søte nakenbloggeren. Hun sier også at hun kanskje tror at dette skyldes at kvinner fra Oslo og Bærum kanskje er veldig mye dårligere i sengen enn andre jenter i landet. “Det kan virke slik ja, uansett er det jo i alle fall menn fra Oslo som trenger mine ekspertråd aller mest” smiler Lotte. Lotte bruker en sms-tjeneste der mennene kan sende inn alle spørsmålene de ønsker. “Når jeg får spørsmål fra menn om sexråd svarer jeg som regel med en gang ut i fra egen erfaring” avslutter den blide bloggeren.
lotte-blogg-fagerheim-fitfager-eavisa

Byr på seg selv: Lotte Fagerheim er en av Norges største bloggere og skriver på bloggen sin at hun er særdeles stolt av kroppen sin. Nå offentliggjør hun sitt nummer for å kunne hjelpe norske menn med spørsmål om sex og samliv. (Nummeret er 41716306)

Lotte har ingen problemer med å gi ut nummeret sitt slik at menn kan spørre henne om sex, men håper hun slipper å høre fra sinte kjærester . Lotte`s sms-nummer er 41716306 . “Dere må skrive at de må sende sms” sier Lotte som ikke svarer på vanlige telefonanrop pga at hun ønsker å være 100% profesjonell! Lottes blogg finner du her

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt besteMer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro