Oslomann havnet på legevakten etter å ha «ligget med» støvsugeren sin!

Satt på utstilling i 3 timer

Den nyskilte 41-åringen fra Østlandet har nok hatt bedre dager enn lørdagen da han i hele 3 timer måtte sitte på legevakten med sin egen penis fastsugd i egen støvsuger. «Beklagelig at mannen måtte sitte så lenge på utstilling på venterommet» sier mannens mor. Hun forteller at mannen har vært skilt i 2 år og at han har problemer med å finne kjærligheten igjen etter bruddet.

Fant kjærligeten i egen stue?
Det kan imidlertid virke som om mannen ia lle fall fant tonen med sin egen støvsuger. Etter å ha gjennomført det man muligens kan omtale som et samleie med egen støvsuger, ble det i følge mannens mor etablert et voldsomt vakum som gjorde det umulig å trekke ut mannens penis fra støvsugeren. Etter 4 timer med mislykkede forsøk på å få separert støvsugeren fra mannens penis valgte til slutt mannen i samarbeid med sin egen mamma å ringe ambulansen.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er st%C3%B8vsuger-legevakt-humor-eavisa-1-678x381.png

Beklager lang ventetid: Den fortvilede Oslo-mannen opplevde å måtte vente i hele 3 timer før han omsider fikk hjelp av vakthavende lege. Hele denne tiden måtte han sitte på utstilling på venterommet der de andre etterhvert både lo og pekte på mannen og hans «elskhovspartner».

Lang ventetid på legevakten
Ettersom det ikke var fare for liv valgte ambulansesjåførene å kjøre mannen og «hans kjære» til legevakten for videre behandling. Grunnet særdeles mye aktivitet på legevakten denne kvelden måtte mannen sitte i kø på venterommet i hele 3 timer før han og støvsugeren ble geleidet inn til legen. «Som om ikke situasjonen var ille nok måtte sønnen min sitte på utstilling på venterommet sammen med støvsugeren sin» forteller moren som refser personalet. «Hele venterommet utviklet seg til å bli en eneste stor latterkonferanse på bekostning av min sønns seksuelle uhell» forteller mannens mor fortvilet.

Når mannen endelig fikk møte en lege ble det heldigvis en enkel seanse å fjerne de to turtelduene fra hverandre. Vakthavende lege forteller at det etter en god del vaselin og ødelagt stolthet ble en lykkelig slutt for den elskovssyke mannen. «Det blir jo fristende å kalle det en «happy ending», men det tør jeg jo ikke» smiler legen avslutningsvis.

This post is also available in: Norsk bokmål

Siste artikler

POPULÆRE ARTIKLER

Utrolig men sant

This post is also available in: Norsk bokmål