Nygift ektepar skiller seg etter handletur på IKEA. Kranglet i 6 timer!


Skiller seg etter handletur på IKEA

Turid og Cato fra Hamar var et lykkelig ektepar som hadde alt. De hadde nettopp handlet hus sammen, de hadde begge lovende karrièrer og ikke minst var de stormende forelsket. Alt var rett og slett fantastisk. Dette var før Turid foreslo at de skulle handle «ting de trengte» en lørdags formiddag på Ikea!

Startet på parkeringsplassen
«Vi skulle selvfølgelig snudd når vi kjørte inn på parkeringsplassen og oppdaget kaoset der» sier Cato fortvilet. Han forteller om flere hundre par med rare handlevogner som kranglet høylydt om alt i fra antall lyspærer de trengte til fargen på kjøkkengardinene. «Det var som å kjøre inn i en stressende og konfliktskapende verden der alle insisterte på at de allikevel hadde det hyggelig» sier han. «Etter 1 time fant vi det vi trodde var en parkeringsplass, men dette viste seg i ettertid å være en oppbevaringsplass for handlevogner så vi endte med en bot på 3000 kroner» forteller han. Han forteller at han og ex-kona på dette tidspunktet nå hadde iverksatt full krangling. «Hun mente jeg kjørte som en forvirret idiot med koordinasjonsproblemer rundt på parkeringsplassen mens jeg bare skrek at det var jeg som kjørte. Jeg ville bare at hun skulle være stille» sier han fortvilet.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er 4fec4e73-f018-4940-be09-2ab97b2c0bca-460x303.jpeg

Generell dårlig stemning blant par på IKEA: Eavisa tok en tur på IKEA for å oppleve stemningen blant kjærestepar som handlet der. De fleste parene kranglet høylydt og flere gråt mens de skrek grusomme ord til hverandre. Nå står et ektepar fra Hamar frem og advarer andre mot å handle på IKEA. «Spesielt tekstilavdelingen skaper mye vonde følelser» sier paret

Ville ikke kjøpe gul lenestol
Det virkelige helvete startet dog inne i varehuset når Turid falt fullstendig for en merkelig knallgul lenestol som vi verken trengte eller hadde plass til forteller Cato. «Vi stod i nærmere 2 timer og kranglet om den forbannede gule stolen som jeg sa vi ALDRI skulle kjøpe. Jeg blånektet. Til slutt kjøpte vi selvfølgelig stolen allikevel» sier Cato mens han rister på hodet og tar seg fortvilet til hodet.

Marsjerte ut i sinne
Videre kan Cato fortelle om uenighet når de skulle velge en plast eller tre-brødfjøl samt en høylytt diskusjon i dyneavdelingen om de skulle ha dun eller fjærdyne.  Det hele skal ha toppet seg fullstendig da Turid ville kjøpe en flatpakket tvbenk som Cato nektet å sette sammen. «Alle vet at man kan holde på i flere dager med å montere slikt og at man fort kan bli lagt inn på psykriatisk lukket avdeling ved å sette igang en slik montering fra helvete» sier Cato. Han forteller at han til slutt marsjerte ut av varehuset og kjørte fra Turid som da stod igjen alene med en gul stol, en trefjøl og flere dynduner helt alene.

Turid på sin side har en helt annen oppfattelse av hva som skjedde denne lørdags formiddagen på Ikea; «Vi gikk bare rundt og koste oss og tittet på ting i flere timer. Det er jo så mye fint der, spesielt på gardinavdelingen» forteller hun på telefonen og forteller videre at Cato uten forvarsel bare snøftet og marsjerte ut etter 6 timer i varehuset. Turid og Cato hadde vært sammen i 8 år og har alltid hatt en godt forhold kan venner av paret fortelle. Etter en lørdags formiddag på IKEA er det nå altså slutt for det en gang så lykkelige paret. «Vi rakk ikke engang spise på restauranten der» avslutter Turid tydelig lei seg.

FLY2.NO - Bestill flyreiser over hele verden
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

BANKNORGE - Sammenlign lån
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste


Mer humorpopulære artikler

mer moro