SISTE NYTT: Norske arbeidsgivere må si opp jenter som onanerer overdrevent i arbeidstiden

«Et stadig voksende problem» sier LO

Norske kvinner ligger i verdenstoppen når det kommer til onani. Norske jenter onanerer opptil 7 ganger om dagen viser undersøkelser utført av Norges seksualforbund på internett. Til sammenligning onanerer kvinner i andre land gjennomsnittlig 0.02 ganger om dagen. Norske kvinner er med andre ord uforståelig opptatt av å tilfredstille seg selv i en skala ingen andre land er i nærheten av. Dette gjør at Norske arbeidsgivere mister verdifull arbeidskraft da de kvinnelige ansatte i stor grad sitter på toalettet og tilfredstiller seg selv i arbeidstiden. «Skremmende utvikling» sier LO

Sier opp kvinnelige ansatte
Vi har pratet med en rekke bedriftsledere som alle bekrefter det stadig voksende problemet. «For norske kvinner handler desverre det meste av hverdagen om å tilfredstille seg selv» sier en bedriftsleder til avisen. Den samme bedriftslederen forteller at han bare sist uke sa opp to kvinnelige ansatte etter mistanke om at de onanerte overdrevent på jobb. «De to aktuelle kvinnene var på toalettet 3 ganger i løpet av dagen så der var saken klar» sier mannen som sparket begge kvinnene. Han påpeker at det selvfølgelig er urettferdig ovenfor menn som jobber hardt på jobben at kvinner hele tiden skal ta på seg selv og lure seg unna arbeidsoppgaver. «Det er ingen tvil om at menn er langt mer produktive av den enkle grunn at de ikke onanerer på jobben» sier han

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er n-WOMAN-TOILET-OFFICE-628x314.jpg

Oftere og oftere: Dette er nå et veldig vanlig syn på de fleste Norske arbeidsplasser. Kvinner som i stor grad ikke gjennomfører sine tildelte arbeidsoppgaver grunnet overdreven onanering på arbeidsplassen. «Menn får ofte ikke gått på do på grunn av alle jentene som sitter der inne å tukler med seg selv» sier en leder i DNB.

LES OGSÅ: Lurer 70 000 kr fra kåte nordmenn hver måned!

Et stort problem også på skoler
Også innenfor utdannings-Norge er dette et omfattende problem. Anonyme kilder hos handelsskolen BI forteller om stadig flere jenter som prioriterer egen tilfredstillelse fremfor utdannelse. «Vi vil nødig stigmatisere alle jenter, men når det kommer til dette området kan de se ut som alle jenter er terrorister… ehh nei jeg mener onanister» sier læreren som et lite øyeblikk trodde vi pratet om muslimer. Han påpeker at det er viktig å ikke sette folk i bås, men at fakta er fakta når mange nok sier det. Idag har vi heldigvis internett som alltid forteller oss sannheten i slike saker avslutter den mannlige læreren.

Det skal nå dannes et eget forbund for å få ned den omfattende onaneringen som alle norske jenter i alle aldre driver med hele tiden. I mellomtiden oppfordrer man at menn tar ansvar og snakker med kvinner for å dempe den småperverse trangen som alle kvinner har for å tilfredstille seg selv.

This post is also available in: Norsk bokmål

Siste artikler

POPULÆRE ARTIKLER

Utrolig men sant

This post is also available in: Norsk bokmål