Nyskilte og forbanna Gro (41 år) raser mot dritkjedelige karuseller på Tusenfryd!

«Jeg hater faktisk Tusenfryd» sier Gro!

Gro Vømmelsrud fra Vestby Syd går nå hardt ut mot fornøyelsesparken Tusenfryd. «De burde tatt bort ordet fornøyelse for jeg var ikke fornøyd en eneste gang» freser den nyskilte 6-barnsmoren som nylig har flyttet inn i en 2 roms leilighet rett ved E6 sammen med sine 6 barn. Hun mener fornøyelsesparker lover mer enn de kan holde! «De lover masse bare du betaler, men når du har brukt opp pengene står du der alene med barna og kjeder deg mens ungene bare griner og dytter sukkerspinn inn i hylekjeften sin» freser hun.

Første aleneferie med barna
Hun mener fornøyelsesparker som Tusenfryd har ødelagt ferien hennes. «Når du leser på nettsidene deres ser du jo ut som alle er glade og fornøyd når de er der» sier hun og forstetter; «Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg ikke smilte eller var glad en eneste gang på de helvetes 8 timene vi gikk rundt i 30 varmegrader og spiste overpriset industrimat» freser hun videre. Hun forteller at hun hadde blitt lovet å le når de skulle ta tømmerstokken, men at denne bare var utrolig kjedelig. «Dummeste jeg har vært med på. FAAN» sier hun.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er anne-britt-satire-eavisa-humor-tusenfryd-678x381.png

Dritforbanna i tømmerstokk: Slik så det ut da Gro Vømmelsrud fra Vestby Syd tok tømmerstokken med sine 6 barn på Tusenfryd. «Drit kjedelig aktivitet som kostet en halv barnetrygd» sier Gro som nå advarer andre nyskilte alenemødre om at lykken i alle fall ikke finnes i en fornøyelsespark.

Eksmannen på tur til Paris
Gro måtte skille seg da hennes eksmann en dag kom hjem og fortalte at han hadde blitt sammen med sekretæren sin på 26 år. «Ja Hans-Martin og hor… ehhh Martine reiste til Paris de» sier hun. Hun forsikrer om at hun og eks-mannen er gode venner og at hun kommer godt overens med hans nye kjæreste. «Ja det er visst den store kjærligheten det så det er jo hyggelig» sier Gro mens hun gulper/kaster opp litt i munnen sin. «Jeg skulle tatt med barna til Paris jeg også for de har det visst UTROLIG bra kan jeg se på Facebook. Jeg HATER fornøyelsesparker og synes folk som liker fornøyelsesparker kan dra til HÆLLVETTE!» avslutter Gro som nå skal tilbake til jobb etter 1 uke ferie. Gro jobber som tannlegeassistent-lærling.

Hva synes du om fornøyelsesparkene rundt omkring i Norge. Er de dritkjedelige slik som Gro mener eller går det an å kose seg med 6 barn neddopet på sukkerspinn og e-stoffer der?

FLY2.NO - Bestill flyreiser over hele verden
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

BANKNORGE - Sammenlign lån
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste

Mer humor


POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro