Nytt politisk parti dukker opp rett før valget: PartyPartiet (PP)!Mindre stress – mer moro, det er vårt motto, sier partileder Aslak Rev Bohemsen!

Det er ikke lenge til stortingsvalget 2017, og partilederne får enda mer oppmerksomhet i mediene enn til vanlig mens de reiser rundt i landet for å sanke stemmer. Men som alle vet, og som de fleste av oss ikke gjør noe med: er du ikke er enig med partiene som eksisterer, så må du gjøre noe med det selv. Det er nettopp derfor PartyPartiet så dagens lys .

-Vi synes egentlig at det er litt for strengt, stramt, konservativt og for høye skuldre i dette landet. Det er det vi ønsker å gjøre noe med, sier Bohemsen til Eavisa. Han og vennegjengen som tilbringer mye tid i Karibien har hovedfokus på mindre stress og mer moro. -Det er mottoet til PartyPartiet. Vi synes at folk i Norge trenger litt mer frihet. Man blir liksom bestemt over hele tiden. Det er jo bare så kjipt, sier han.

Bilderesultat for hippie style for men
Avslappa partileder: Mindre stress, mer moro. Da blir alt så mye mer chill for alle, sier Bohemsen til Eavisa.

Aslak mener han og vennene (som utgjør partiet) har funnet oppskriften til det perfekte liv. – Alt handler om balanse. Yin og Yang, ikke sant. Assa, vi tar noen strøjobber når vi er hjemme. Så vi gjør vårt for samfunnet med tanke på å betale skatt og sånn altså. Når vi har lagt av litt spenn stikker vi til for eksempel Jamaica hvor det er litt party og vi kan chille`n ( altså: slappe av red.amn). Det er helt perfekt. Dette bør alle gjøre, det er jo så digg, sier han.

Enkel partipolitikk

Når vi spør om han har tenkt mer gjennom hva partipolitikken til PP er sier han: -Ja litt. Vi ønsker generelt mye lavere priser på alkohol, og vil at det skal være lettere å få tak vin og sånn. Vi vil ha alkoholutsalg i butikkene akkurat som i Danmark. Tenk deg så koselig, når man endelig har en god og varm sommerkveld her i landet så kan man bare stikke innom butikken å kjøpe vin. Det er jo bare så romantisk og balsam for sjelen, sier han. Og han påpeker at de også vil gå for å fjerne kvoter på hva man kan ta med seg av alkohol inn i Norge. -Det er jo så teit at man ikke kan hamstre litt når man først er ute å reiser, ikke sant. Vi vil ha mer frihet for folket. Det brenner vi veldig for, sier han.

Bilderesultat for hippie commune
Her ble partiet grunnlagt: Vennegjengen dannet partiet da de var på hytta på Valdres i april. -Vi synes det er så trist å se at alle stresser og er så alvorlige. Derfor vil vi starte et parti med litt annet fokus og annen tenkegang. Mindre stress og mer moro er bra for alle. Det her vi trua på sier partileder Aslak Rev Bohemsen (foto: Privat). 

Men skal man inn i politikken, må man ta stilling til så mye mer en alkohol. Hva tenker dere om eldreomsorg, innvandringspolitikk, skole, helse og omsorg, fattigdom, og alle de andre viktig sakene som dere må ta stilling til, spør vi. – Ja, ikke sant. Nå begynner du også. Skal vi drive å tenke på det der hele tiden så blir vi stressa, akkurat som alle andre her i dette stive, kalde landet. Vi vil jo bare at det skal være mindre stress og mer moro for alle. Det gjelder innvandrere, fattige, gamle og syke. Det er jo bare så enkelt som det. Det kan jo ikke være så vanskelig å forstå? Du må roe deg ned litt. Herregud, stress ass, svarer Bohemsen.

Bilderesultat for wtf hippie people
Avslappet tilværelse: PartyPartiet vil at alle skal ha det mer avslappet og gøy. -Jeg vil at alle skoleelever skal lære seg å spille gitar på grunnskolen. Man får ut mange følelser når man kan spille litt og lage egne sanger. Man får ut stress og frustrasjon. Gitar er bare så chill, sier Mikkel Lovesen (med gitar!) som er nestleder i PP, her sammen med  Siri Lanka, Ask Gladesen og Frid Å. Gammen (foto: privat).

Dere har heller ikke markedført dere så mye? – Men herregud. Assa nei! Vi har vært hjemme og jobbet litt så vi kan reise igjen så fort som mulig. Men de som mener det samme som oss finner oss. Det er jo helt naturlig? Men dere har vel en nettside, det er jo ikke så lenge til valget? Nei. Vi vil generelt ha mer frihet for folket. Mindre stress og mer moro, uansett hvem du er eller hvor du kommer fra. De som er enige i det stemmer på oss, så enkelt er det. Hva om dere skulle få en representant inn på tinget da? Da kan dere ikke reise? -Seriøst? Klart vi kan. Lever du på 60-tallet eller? Vi er i 2017 og det finnes skype og facetime og sånn teknologi. Ingenting er vel bedre og mer behagelig å kunne være med å bestemme fra en hvit sandstrand et eller annet vakkert sted på denne jord, sier han, og fortsetter: -Jeg er sikker på at vi får bedre ideer og tar bedre beslutninger i slike beroligende omgivelser. Kanskje vi får med oss hele Regjeringen nedover så alle kan slappe av litt, få ned skuldrene, spille gitar og ta seg en fest. Det kommer til å gagne landet vårt med gladere og mer avslappa folk i ledelsen. Det er jeg helt sikker på er vinn-vinn for landet vårt. Jeg synes forresten også at du skal bli med for du stresser så mye med alle spørsmålene dine at du stresser meg opp, avslutter partileder for PartyPartiet PP.

Vel, har han et poeng? Synes du vi skal stresse mindre og ha det mer moro? Løsne opp på strenge regler? Får disse din stemme ved årets valg? Uansett så ønsker vi de lykke til med stortingsvalget 2017.

Få fantastisk casinobonus hos Casumo her!

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt besteMer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro