Gunnar (48) er drittlei maset om raketter og dyra. Raketter er gøy sier han

Steng inne hunden på badet sier Gunnar

I påvente av årets siste dag formanes det stort i sosiale medier om å ta hensyn til våre firbente venner. Hunder og katter skal tilsynelatende oppleve stort misnøye når rakettene smeller med sine mange farger på vei inn i et nytt år. Gunnar Egostad fra Tøyen i Oslo er nå så lei av alle hensyn som må tas til disse dyrene at han nå går kraftig ut mot alle fanatiske dyreeiere. «Jeg skal feire nyttårsaften med mengder av raketter fra tidlig kveld til sent på natt» sier han.

Mennesker må kunne feire
Gunnar mener hensynet til dyra er i ferd med å ta over samfunnet totalt. «Skal man en liten tur i butikken finnes det hensyn å ta overalt» sier han oppgitt og fortsetter; «Ikke skal du ha hund i bil, ikke skal du gi de ulike typer mat og nå skal vi altså droppe årets største fest på grunn av bikkjer som stort sett ikke klarer annet enn å sove, spise og jokke på menneskelegger» sier han. Han har selv 3 hunder som han enkelt og greit låser inn på badet når det smeller som verst på himmelen. «Det må være jo lov å ta hensyn til mennesker også» sier han videre.
gunnar-satire-eavisa
Feirer nyttårsaften med mye raketter: Gunnar fra Tøyen er lei av at man hele tiden skal ta hensyn til hunder. Nå oppfordrer han alle til å feire nyttårsaften med masse av raketter. «Hunder blir sikkert ikke redde» sier han

Blir dyrene redde?
Gunnar er heller ikke sikker på om det faktisk er slik at hunder blir redde for raketter. «Jeg har ingen tro på at redselen til bikkjer over hele landet står i taket» forklarer han. Han har hatt hunder i alle år og mener de fleste dyr nå er vant til fyrverkeri som tross alt skjer hvert bidige år til samme tid. «Når jeg setter inn hundene på badet under nyttårsfeiringen uler de og lekesloss der inne» forteller Gunnar. Nå er han lei av alle formaninger om at raketter ikke skal sendes opp på grunn av hunder. «Nei, tvert i mot anbefaler jeg alle å kose seg på nyttårsaften og ta fri fra denne «ta-mer-hensyn-til-bikkjer-enn-mennesker-hverdagen vi nå lever i» avslutter han.

Er du enig med Gunnar eller synes du vi skal ta hensyn til at dyrene kan slite med påståtte angst og redselsanfall?

Del saken på facebook

Samle smålån – refinansier inntil 500.000

Siste artikler


POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro