Pantsetter foreldrenes hus for å selge surkål på nett!

Satset hus og sparepenger!

Yngve Kålstad fra Trondheim mener han har endelig har funnet frem til den optimale forretningideen. Nå har han bygget nettbutikk til over 300 000, kjøpt inn varelager for over 200 000 og skal gjennom hele 2016 markedsføre nettbutikken massivt i Norske medier. Ideen fikk Yngve etter at de Norske dagligvarene satte spottpriser på surkål i desember. Gjennom en aktiv uke hamstret Yngve 387 000 pakker med surkål. Disse betalte han kun 1 krone for. Nå åpner han nettbutikken surkaal.no! Ellers bruker han fritiden på avslapning, mosjon og  www.storspiller.com. Dette håper han å få enda mer tid til når salget begynner å ta fart.

Alle elsker surkål
Vi møter Yngve i hans nye lokaler i Trondheim. Her er det foreløbig ingen ansatte, men plassen og standarden er det ingenting å si på. Pengene og investeringene har Yngve finansiert med å belåne foreldrenes hus samt at han vant 18 000,- på vikinglotto i september. «Jeg har stor tro på at dette kan eksplodere» forteller Yngve og fortsetter; «Ved å handle surkål i nettbutikken slipper man å dra helt til butikken, men kan handle surkålen direkte fra godstolen» sier han. Drømmen er å selge surkål via nett i hele verden.

yngve

Drømmer om surkål: Yngve på 26 år har pantsatt foreldrenes enebolig og drømmer om surkål-suksess over hele verden. I disse dager åpner han nettbutikken surkaal.no som skal levere surkål i posten til surkålglade nordmenn

Vanvittig fortjeneste
Med et varelager bestående av 387 000 pakker surkål har Yngve stor tro på fremtiden. «Disse pakkene er kjøpt for 1 krone og med en utsalgspris på 49 kr blir jo det en helt vanvittig fortjeneste» sier han stolt. Han forteller videre at han nå skal markedsføre nettbutikken for nesten 2 millioner kroner. «Ja jeg har gjort en rekke avtaler med slike nettkataloger. Jeg hadde ikke hørt om noen av disse katalogene, men når selgere forteller meg at de har flere millionet hits hver dag så var det bare å slå til» sier Yngve. Han forteller videre at han går med enda en super ide. «Uten å røpe for mye så er det bare en ting nordmenn elsker like mye som surkål og det er rødt og slutter på kål det også» ler Yngve avslutningsvis.

Kommer du til å handle surkål i nettbutikken til Yngve? Vi ønsker uansett lykke til med surkål-satsningen!

This post is also available in: Norsk bokmål

Siste artikler

POPULÆRE ARTIKLER

Utrolig men sant

This post is also available in: Norsk bokmål