Per-Morten lider av tvangstanker. Klarer ikke ha sex uten å komme!Sliter du med det samme?

Per-Morten Gundersen fra Troms har i mange år slitt med èn spesifikk tvangstanke. Etter at det begynte å gå rykter i bygda velger han nå å stå frem med sin mangeårige skam og hemmelighet. Per-Morten har nemlig aldri hatt sex uten å få orgasme. “Jeg er redd det skjer noe galt om jeg ikke kommer” sier han i forlegenhet.

Forståelsesfull kjæreste
Per-Morten har vært sammen med kjæresten i snart 3 år. Hun er veldig klar over problemt og støtter kjæresten sin fullt ut når han nå velger å stå frem med sitt problem. Hun håper at Per-Morten`s ærlighet og åpenhet om sin tilstand gjør at andre menn med samme problem skammer seg litt mindre enn de gjør idag. “Når vi har sex stopper aldri Per-Morten før han får orgasme” sier kjæresten som ikke ønsker navnet sitt på trykk. Hun forteller også om den enorme skyldfølelsen Per-Morten har i etterkant av orgasmen. “Han kan gråte i flere timer” forteller hun. Hun kan også fortelle at hun aldri har rukket å få orgasme før Per-Morten er ferdig.
Har aldri hatt sex uten å komme: Per-Morten ønsker ikke bilde av ansiktet over hele Norge sier han. Han velger allikevel og stå frem med navn for å vise andre menn at de ikke er alene om å alltid komme når de har sex.

Etterlyser støttegruppe på facebook
Per-Morten velger nå å stå frem etter at det gikk rykter i bygda om at han var egoistisk i senga. “Det er ikke hyggelig å høre på pub`n at noen tror du er egoistisk i senga” sier han fortvilet. Han etterlyser mer informasjon om denne spesifikke tvangstanken og foreslår at andre menn som bare MÅ komme når de har sex starter en støttegruppe på Facebook. “Mulig jeg lager gruppen selv” sier Per-Morten avslutningsvis. Det er tydelig at han er preget av situasjonen og ber Eavisa om å avslutte intervjuet slik at han får lagt seg ned litt. Vi ønsker Per-Morten og alle andre menn som MÅ komme hver gang god bedring!

Del Per-Mortens historie med andre menn

Samle smålån – refinansier inntil 500.000

LES OGSÅ: Knut og Mathias drar på byen hver lørdag for å sloss
LES OGSÅ: Sprø patetiske folk som har tatovert dyrene sine
LES OGSÅ: Hysterisk morsomme reklameplakater
LES OGSÅ: Verdens rareste kjøkken utstyr alle bare må ha på kjøkkenet
LES OGSÅ: 10 enkle tips og rare ting ingen skjønner hvordan vi klarte oss uten før
LES OGSÅ: EKSPERTENE ADVARER: IKKE SPIS DISSE 10 MATVARENE!
LES OGSÅ: 20 Super søte hunder som tar hevn over katter
LES OGSÅ: 12 Designere som virkelig bør få sparken
LES OGSÅ: 20 Sexy fotballsupportere alle gutter ville gitt en klem

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt besteMer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro