Piercinger som ser veldig vonde ut

8. Bear Big Ears heter denne karen, og er en særdeles imøtekommende og hyggelig piercing-artist i California.
Bilderesultat for wtf body piercing

9. Som regel, når vi ser denne karen, er bildet retusjert i Photoshop til modellens fordel. Dette er det originale bildet, og det forteller litt om at kroppen ikke alltid favner om alt hjernen ønsker seg.
Bilderesultat for wtf body piercing

10. Dersom man er rimelig sikker på forlovelsen, kan det sikkert være greit å ta en kreativ prat med den lokale gullsmeden
Bilderesultat for wtf body piercing

11. Dette bildet er egentlig fra en religiøst tuftet festival i Phuket, men hadde denne karen jobbet for Clas Olsson, Swedol eller Jernia kunne han skrevet overtid.
Bilderesultat for wtf body piercing

12. Elaine Davidsson

I følge de som kjenner henne, har ikke «verdens mest piercede kvinne» Elaine Davidsson det så veldig vondt. Hun lukter derimot ikke så godt. Det er nemlig en kjennsgjerning at urensede piercinger særlig lekkert. Kliner man de inn med uanstendige mengder billig sminke, fremskynder dette bakterieveksten eksplosivt.

13. Dette er heller ikke så vondt.

Hvis man bare tar seg god tid i strekkeprosessen, går dette utmerket greit. Tar man ut pluggen i underleppa, trekker huden seg sammen og leppa gror. Egentlig er det fascinerende hvordan kroppen finner tilbake til utgangspunktet, bare man gir den litt ro. Derimot er det de som tar det for gitt at medmennesker har en ustyrtelig glede av å studere plakket ved tannhalsen i underkjeven.
Bilderesultat for wtf body piercing

14. Infeksjon ?

Derimot kan den søteste og vanligste navlepiercing bli veldig vond og stygg. Dette er ingen infeksjon, men en nikkelreaksjon. Derfor er det viktig at man kjøper piercing-smykker av god kvalitet. Det betyr at de ikke bare skal se fine ut, men være bra for huden. Derfor må man handle fra trygge butikker, som tar ansvar og vet hva de driver med.
Infected Piercing Signs, How to Treat, Heal, Clean & Care - Allergic reaction to jewelry

Skikkelige piercing-smykker kjøper du her. (Klikk på logoen)

Siste artikler

POPULÆRE ARTIKLER

Utrolig men sant