Professor lei av likestillingsmas. Damer klager for mye sier han

Sjokkerende uttalser fra professor

Den Norske professoren Jarle Eid Gundersen går hardt ut i sin nye redgjørelse for likestillingen i Norge. Han mener damer krever og krever og at det vi kaller likestilling egentlig bare er bortskjemte kvinnfolk som vil jobbe minst mulig for mest mulig. Han mener kvinner bør være meget fornøyd med det de har i dagens overfeminiserte samfunn.

Lik lønn for likt arbeid?
Professoren peker på at kvinner i tide og utide blant annet skriker etter lik lønn for likt arbeid. «Dette er vel og bra, men når en rekke kvinner ikke leverer likt arbeid og unnskylder seg med graviditet, kvinneplager og stoffskifteproblemer må noen si ifra» sier Gundersen irritert. Han påpeker at kvinner selvfølgelig skal få være gravide, men at man da ikke bør forvente samme karriere og lønnsmuligheter som menn der verken graviditet eller hetetokter stopper de i å levere en 100% gjennomført jobb.


Kvinner kommer til kort: «Mange kvinner tror nå de skal få samme rettigheter og lønn uten å måtte jobbe for det» sier professor Jarle Eid Gundersen  i Oslo. Han vil reversere utviklingen av likestillingen i Norge

Kvinnetog og homotog
Videre peker han på at menn i stor grad ikke er så opptatt av å klappe seg selv på skulderen som kvinner er. «Kvinner vil ha skryt for å møte opp tidsnok på jobb og videre vil de ha samme lønn som direktøren selv om de er sykemeldt 4 måneder i året» fortsetter han. «Om de ikke får kravene sine oppfylt blir det nye fakkeltog med barnevogner og sinte Facebook-statuser» sier han. «Med unntak av dansende homoene ser man aldri menn som bruker tiden på å gå i tog bare for å kreditere seg selv skryt, men tvert i mot er da mennene også denne gangen mer opptatt av jobb og praktiske gjøremål» utdyper han.

Advarer mot snikfeminisering
I sitt 3 timer lange foredrag avslutter Gundersen med å advare mot et stadig mer feminisert samfunn. «Naivitet og beslutninger som er mer basert på følelser en kunnskapsrike vurderinger er noen av faresignalene vi skal passe oss for når kvinner nå sutrer til seg nye roller i næringslivet» sier han. Gundersen møter liten støtte hos sine professorkolleger, men mener den manglene støtten skyldes kolleger med liten ryggmarg. «Det finnes ikke en mann som ikke ønsker kvinnfolka tilbake til kjøkkenbenken og soverommet» avslutter han og ler godt.

Del meninger på facebook


GODE TILBUD
: Klær for aktive jenter – Get Inspired!
LES OGSÅ: 24 Katter i hysterisk morsomme sovestillinger
LES OGSÅ: Tatoveringer som ikke ble helt som planlagt
LES OGSÅ: 15 typiske jentefilmer de fleste har sett
LES OGSÅ: 15 kule biler alle vil eie
LES OGSÅ: Bilder som blir ekstremt upassende kun på grunn av en enkel logo
LES OGSÅ: Verdens verste parfoto
LES OGSÅ: Bildene som beviser at hunder er drittsekker
LES OGSÅ: Kjempetjukk man prøvde å løpe fra Mcdonaldsregningen – Klarte ikke
ANNONSE: Låne penger? Opp til 500 000,- Raskt svar!

Siste artikler

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro