Det rare kjendisintervjuet: ZAHID ALI!

UKAS KJENDISINTERVJU

Mannen og humoristen Zahid Ali (41 år) er aktuell som aldri før med egen podcast og en ny sketsje-serie. I tillegg reiser han rundt i hele Norge og sier morsomme ting slik at folk kan le mens de drikker øl. Vi tok en særdeles seriøs prat med mannen som har tullet og tøyset på tv og scene i en mannsalder.

HVORDAN GÅR DET OM DAGEN?

 – Det går veldig bra. Jeg jobber med en sketsjeserie, gjør mye show og vurderer å lage en podcast. Jeg har akkurat tatt båtførerprøven og kan se båtplassen min fra balkongen. Akkurat nå prøver jeg å finne ut hva slags båt jeg skal ha. Ellers har det gått veldig mye tid til oppussing og utbygging av hus. Aldri fått så mye bekreftelser på hvor lite praktisk anlagt jeg er. Mye av utgiftene med huset går til å reparere skader jeg har påført huset med min oppussing.

HVILKE TO PERSONER VILLE DU TATT MED DEG PÅ BOBILFERIE TIL SKJEBERG?

Noen som ikke har noe imot at jeg sover og slapper av alene i bobilen under hele oppholdet og at de gir meg et brett med mat gjennom takluken når jeg ringer i bjellen. Gjerne to profesjonelle hjelpepleiere. Det finnes et fetish-hotell i Danmark der man kan få lov til å for eksempel være baby i en ukes tid med bleie smokk og «liksom-amming», og sove i en sprinkelseng for voksne. Det er ikke det jeg sikter til. Vil bare slappe av.

STRIPTEASE ELLER STAND UP?

-Striptease fører jo til stand up. Jeg så et standup show som endte opp med magedans på slutten av 90- tallet på et utested i Oslo. Når showet ikke funket tok hun av frakken og danset nervøs magedans. Lydteknikeren klarte å spille av feil låt. Istedenfor marokkanske trommer som hun hadde øvd inn dansen til, ble det «den du veit» med Marius Müller.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er zahid-ali-intervju-eavisa.png

En av Norges mest populære stand-up-komikere: Zahid Ali er en hardtarbeidende humorist med en imponerende portefølje av show, tv-serier og humor-programmer. Han mener også at håndhilsing med andre enn kjæresten er utroskap!

GYNEKOLOG ELLER FOTPLEIE?

Nærmeste jeg kommer gynekolog er tarmskylling jeg fikk i 30-års presang. Jeg fikk en svær slange inn i rumpa uten oppvarming. Den sugde avføring og livsgnisten ut av meg. Følte meg tom innvending i mange uker. Hele seansen varte i 3 timer og var utført av en ordknapp same som hele tiden hadde øyekontakt med meg. Avføringen havnet i et stort opplyst akvarium med skipsvrak og korallmotiv på bakveggen. Når jeg dro derfra ga han meg en klem istedenfor å håndhilse. Det hele ble litt for personlig og flaut. Etter denne episoden har jeg alltid gått med solbriller..?

BLOMKÅL ELLER KINAKÅL?

Som liten hatet jeg blomkål og grønnsaker. Foreldrene mine hadde ikke forståelse for det og tvangsforet meg som et dyr. Når jeg er hos foreldrene mine og de serverer noe med blomkål, lar jeg det ligge på tallerken for å hinte om at jeg ikke har glemt. Når de er hos meg og har spist sier jeg ofte at jeg plutselig ble usikker på om kjøttet faktisk var halal… Kinakål er billig asiatisk kål som kun har som formål å fylle opp kebaben eller baguetten så det ikke er plass til de dyrere grønnsakene som agurk tomat løk paprika. Jeg bestiller alltid uten kinakål.

HVILKEN KROPPSDEL ER DU MEST STOLT AV HOS DEG SELV?

-Det er jeg veldig usikker på. Kanskje hendene. Fingrene er tynne og lange. Jeg har pen håndskrift og er flink til å tegne. Jeg kan også knipse greit.

HVA ER DEN PERFEKTE DATEN?

-Begge møter hverandre fulle, og tar det derfra.

HVOR GÅR GRENSA FOR UTROSKAP?

Ved håndhilsing, i noen miljøer jeg kjenner til. I mitt miljø, fingring, selv om det er utenpå buksen og du har på votter og du står ute i kulda og venter på at helikopteret skal hente deg og hun slovakiske dama som ligger forfryst og livløs. På Hillary step, ca 200 meter fra toppen av Mount Everest.

HVEM STÅR DITT HJERTE ALLER NÆRMEST?

-Familien selvsagt, lungene og et godt stykke lenger ned; Michael Jackson

ER DET NOE DU HAR LYST TIL Å SPØRRE MEG OM?

– Ja, har Internett lunsjpauser?

Da takker vi for praten med Zahid og tøyser oss videre til neste intervju på moped. For booking av Zahid kan du besøke Latter sin booking side her

Intervjuet av Joakim E. Johansen

LES OGSÅ: Det rare kjendisintervjuet: DAG SØRÅS!

Siste artikler

POPULÆRE ARTIKLER

Utrolig men sant