Parkeringsvakt tjente 210 000,- i mnd på falske bøter

Nå bor han i villa i Spania

Parkeringsvakten som har jobbet på store deler av Østlandet har gjennom falske bøter tjent ufattelige 9,2 millioner! Pengene har mannen som er i 30-årene brukt på en storslagen villa på Spania`s vestkyst samt dyre biler og båter. Flere reagerer og kaller mannen og situasjonen usmakelig. Han beholder alle pengene!

Fikk drømmelønninger hver mnd
Arbeidsgiveren, et mindre parkeringsselskap i Oslo betalte ut store summer hver måned til mannen som nå bor i Spania. Pengene han har fått utbetalt kommer fra mennesker som alle har trodd de fikk en berettiget bot. Ettersom mannen sier han ikke gjorde dette med overlegg får han beholde pengene og slipper straffeforfølgelse. Mannen har nesten 400 000 tilgode i feriepenger og disse vil bli utbetalt i løpet av måneden.

Bor voldsomt flott; Slik bor mannen på vestkysten av Spania. Med gigantlønninger grunnet falske bøter kan mannen pensjonere seg før fyllte 40 år. «Vel fortjent» sier han selv.

«Skal bo i Spania og slappe av»
Mannen selv er svært ordknapp, men sier han nå etter 4-5 år med hard jobbing har bestemt seg for å pensjonere seg. «Jeg har spart opp en god del penger og lever godt på renter» sier han og fortsetter; «I en alder av snart 40 år er på tide å nyte livet og oppleve verden fremfor å skrive ut bøter i et kaldt Norge«. Mannen bor svært staselig i Spania og leier nå ut sin leilighet i Norge leien går til det han selv beskriver som «reisepenger».

«Den sterkeste overlever»
På spørsmål om han har dårlig samvittighet svarer han med latter og hånlighet. «I Norge er det såpass mye penger og såpass mange med god økonomi at de som har betalt 5-700,- i bot til megbør tåle det. Jeg har skrevet bøter så blekket har sprutet i 4-5 år så jeg har i alle fall jobbet for dette livet» avslutter han fra sin villa i Spania.

Del saken på facebook

LES OGSÅ: Skulle forstørre penis. Fikk mye mindre penis
LES OGSÅ: Her finner du drømmemannen!
LES OGSÅ: Se morsomme bildeserier her
LES OGSÅ: Verdens verste parfoto
LES OGSÅ: Bildene som beviser at hunder er drittsekker
LES OGSÅ: Kjempetjukk man prøvde å løpe fra Mcdonaldsregningen – Klarte ikke