HumorHumor

SAKSØKER REISEBYRÅ: Fikk rynker etter altfor varm og solrik syden-ferie!

Ingen har fortalte oss at man kan bli så skrukkete av sol, sier ekteparet fra Skien!

De fleste som har fulgt med på nyheter i ferien, har fått med seg at det har vært hetebølge flere steder i Sør-Europa denne denne sommeren. Dette ble tydeligvis for mye for noen. Blant annet ett ektepar i 60-årene fra Skien .

-Vi har aldri vært i syden før, og gledet oss veldig til endelig komme oss en tur ned til Kreta, ligge på stranda og bli skikkelig brune. Vi visste jo at det er varmt der nede, men at det kunne bli så varmt var det ingen som hadde gjort oss oppmerksomme på, sier ekteparet som ønsker å være anonyme.

Relatert bilde

Mareritt: Kvinnen (61) fra Skien og mannen opplevde å bli stirret på når de var på ferieparadiset Kreta. Her har mannen tatt bilde for å dokumentere hvordan folk reagerte på den skrukkete huden til hans kone (foto: privat).

-Jeg har alltid hatt glatt og myk hud som alle kvinner på min alder har misunt meg. Nå ser jeg ut som et skikkelig skrukketroll. Ingen har sagt at dette kan skje. Jeg mener at det er reisebyrået sitt ansvar å fortelle sine kunder at skrukkete hud er en av konsekvensene av å være i sterk sol. Jeg kommer aldri til å få tilbake den flotte og ungdommelige huden jeg hadde, og ingen gir meg komplimenter for huden min mer. Nå ser folk kun rart og medfølende på meg. Dette har ødelagt mye for meg, det et mareritt, sier hun fortvilet.

Bilderesultat for heat in crete

Varmt. Det har vært hetebølge i Sør-Europa. Leger og andre eksperter har gått ut i medier med advarsler og tips. Vi gjøre oppmerksom på at kvinnen på bildet ikke har noe med saken å gjøre

For lite informasjon

Mannen, som ikke egentlig ikke vil til syden, og som nå er ganske sur på kona for å ha tvunget igjennom en sydentur, fikk oppleve en annen side av sola. -Jeg har alltid oppholdt meg innendørs når det har vært sol hjemme og på campingen hvor vi har feriert de siste 40 åra. Og nå har jeg fått bekreftet at det er det lureste jeg har gjort. Jeg har jo ikke blitt brun slik som alle sier man blir i syden. Jeg har kun blitt veldig rød. Og det svir! Jeg har nesten ikke sovet på turen på grunn av smerter, sier han. Mannen som er fryktelig irritert på kona og reisebyrået ser kun en positiv ting med sydenturen: -Nå vet jeg at jeg slipper mer sydentur-mas fra kona. Nå har hun følt på kroppen, bokstavelig talt, hvor grusomt det er. Heretter blir det kun camping på oss. Der får vi garantert mange dager med overskyet og dårlig vær,sier han.

Mareritt i syden. -Jeg ble ikke brun. Bare rød og det gjorde veldig vondt. Dette finner jeg meg ikke i. Reisebyrået skal få svi for dette, sier mannen fra Skien (foto: privat).

Ekteparet saksøker nå reisebyrået Sol & Varme AS. Da vi i Eavisa spør hvilket grunnlag de saksøker reisebyrået på får vi dette svaret: - Ærlig talt. De heter Sol og varme. Det er de som er eksperter på sol og varme og de burde informere kundene sine om hva Sol og varme kan gjøre med hud, kropp og sjel, sier ekteparet. Når vi spør de om hvor høy solfaktor de har brukt under oppholdet blir de forundret over spørsmålet. -Solfaktor? Vi drar da ikke til syden for å bruke solfaktor. Vi kom hit for å oppleve syden, sol og bli veldig brune. Da bruker man jo ikke solfaktor. Det vet jo alle, avslutter det skrukkete og røde ekteparet fra Skien.

Hva mener du? Synes du ekteparet har rett i at reisebyrå bør opplyse om at det kan bli veldig varmt i syden? Og at man kan bli solbrent og få skrukkete hud av for mye sol,?

NYHET: Eksklusive massasjestoler med mnd-leie!
TILBUD: Få 15 000 kroner GRATIS å spille for!
De beste casinoer for 2019 – Stor test!
Norges mest sexy nettbutikk