Kreativ Salgssjef søkes til Norges største humornettsted! Arbeidssted MossEr du en kreativ og dyktig selger?

Eavisa.com har siden oppstarten i 2014 etablert seg som Norges største humor-nettsted med sine 900 000 lesere hver måned. Vi er idag 5 personer som daglig jobber med å utvikle, skrive og selge annonseplass for å fortsette å levere satire, harry bildeserier og annet morsomt innhold slik at våre lesere kan fortsette å ta en pause fra alle de seriøse nyheter i hverdagen. Til vårt hovedkontor i Moss søker vi nå etter en kreativ, morsom og hardtarbeidende salgssjef som vil få totalansvaret for å selge ulike annonseløsninger på Eavisa og Facebook.

Hvem håper vi du er?
Den perfekte kandidaten har jobbet med digitalt salg før og vet hva det vil si å være frempå i en salgs-hverdag full av konkurrenter og budsjettmas. Du ser løsninger der andre finner unnskyldninger for å ikke klare målene sine og du blir rett og slett lykkelig når du får inn et salg du egentlig hadde mistet troen på!

Vi håper også at du er litt sosial, litt morsom og ikke minst håper vi du er supermotivert for å bli med på å feire nye lesertall-rekorder og nye salgsrekorder. Vi kunne skrevet at vi er opptatt av godt arbeidsmiljø og sånn, men først og fremst er vi opptatt av å finne deg som er akkurat passe syk i hodet samtidig som du er akkurat passe profesjonell nok til å selge vanvittig mye. Slikt blir det automatisk et godt arbeidsmiljø ut av.
Bilderesultat for working hard
Er du rette person? Som salgsansvarlig hos Eavisa, Norges største humor-nettsted, jobber du med telefon og pc som arbeidsverktøy. Vi ser for oss at du stadig er i salgsmøter og til stadighet forteller dine kolleger om nye spennende annonsekampanjer som er på vei.

Du vil selge native/content-artikler samtidig som du bidrar til å utforme nye spennende annonseformater tilknyttet Eavisa. Vi har også flere av Norges største Facebook-grupper med til sammen over 450 000 norske følgere. Med andre ord; Du vil selge annonseplass som virkelig fungerer!

Arbeidsted, betingelser og arbeidstid
Du vil jobbe når det passer deg fra våre flotte lokaler i Moss, nærmere bestemt i det splitter nye Tykkmyr-bygget bare 500 meter fra Mosseporten senter. Arbeidstid er ikke sinnssykt viktig, men at du klarer målene dine er viktigere enn det aller meste!
Vi tilbyr fastlønn + provisjon som samlet vil gi deg en meget hyggelig årslønn. Mobil dekkes også av selskapet.
Relatert bilde
Moderne lokaler i Moss: Tykkmyr 1 er arbeidssted og ligger sentralt like ved avkjørselen til E6.

På sikt er intensjonen at personen vi ansetter også skal bygge opp en liten salgsorganisasjon i selskapet.
Kort søknad med CV bes sendes til post@funmedia.no asap. Vi kontakter aktuelle kandidater fortløpende.

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt besteMer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro