Sannheten om Bieber-skandalen; Justin hadde diarè sier manageren

Skaff deg årets mest dirty julekalender før det går helt tomt!

Justin Bieber måtte bare på do

Justin Bieber får gjennomgå i Norske medier etter at han forlot scenen etter å bare ha levert en sang på Chateau neuf. Justin Bieber`s management uttaler at artisten selv ikke ønsker å prate om den faktisake grunnen til at han forlot scenen. “Justin Bieber var uheldig og bæsjet litt på seg på scenen da han hadde spist en kebabrull bare noen minutter før konserten” sier Clare Westbraa til Eavisa. Hun forteller videre at Justin ikke ville informere om den faktiske grunnen da han ikke ville at fansen skulle vite at han også går på toalettet opptil flere ganger i uka.

Skylder på norsk kebab
Videre vurderer de nå situasjonen dithen at de muligens bør anmelde den Norske kebab-butikken som ligger i Oslo. “Justin har sittet på toalettet i flere timer nå og dette kan gå utover flere konserter” forteller Clare. Hun kan også fortelle at situasjonen ble kraftig forverret da toalettet på Chateau neuf manglet toalettpapir og at Justin etter å ha ropt i lang tid måtte gå ut for å finne dopapir på egenhånd uten å ha fått gjort seg ren. “En svært nedverdigende opplevelse for verdens største popstjerne” sier hun. I tillegg klarte Justin å snuble på toalettet slik at han fikk duppet hånden i pissoaret i et forsøk på å ta seg for” opplyses det videre.
justin-bieber-eavisa
Her var Bieber: Justin Bieber satt i flere timer på dette toalettet med en mage fullstendig ute av kontroll. Da mangelen på toalettpapir også dukket opp skal Justin ha grått og skreket om hverandre mens han på egen hånd måte tusle rundt med avføring på kroppen for å finne papir. Justin er nå rasende.

Gråt på vei ut av Chateau neuf
Med egen avføring og andres urin på hendene måtte Justin ty til tårene da han sent igår forlot konsertlokalet. “Justin gråt litt, men alt gikk bedre etter at Justins støtteapparat sørget for at han fikk dekket sitt divabehov med druer, kjeks og en hyggelig prinsesse-film fra Disney” forteller superstjernens manager. De regner med at det er siste gang de er i Norge. Det florerer nå en rekke rykter om at Justin Bieber`s leten etter dopapir mens han i en merkelig gange tusler rund og skriker etter dopapir er filmet. Eavisa leter nå etter denne filmen og kommer tilbake med oppdaterte nyheter rundt saken.

Del saken på facebook

Samle smålån – refinansier inntil 500.000

Les også: 10 ting du ikke vil tenke på når du onanerer
Les også: Rekordmange slanger i Norske doer. Slik slipper du orm i toalettet!
Les også: Slik får du oftere og større ereksjon i sengaLes også: Ostepop øker sexlysten hos alenemødre

FLY2.NO - Bestill flyreiser over hele verden
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

BANKNORGE - Sammenlign lån
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste

Mer humor

Skaff deg årets mest dirty julekalender før det går helt tomt!

populære artikler

Skaff deg årets mest dirty julekalender før det går helt tomt!

mer moro