Se dyrene som DRAKK altfor MYE i helga + et par gode fyllehistorier!

Uff det ble litt for mye, ja!

Det er nok mange av oss som kan relatere oss til disse følelsene. Vi også vet at dyr ikke går på fylla. Det er det bare vi mennesker som er dumme nok til.

Men når det kommer til oppførsel kan vi finne mye likt. Konklusjonen bør da heller bli at vi mennesker oppfører oss som dyr, bare vi får litt alkohol innabords.

Med litt fantasi og rekvisitter, derimot …kan det bli ganske moro!

Se bare her:

1:

2:

3: En liten fyllehistorie

Innbyggerne i West Virginia, USA ringte flere ganger til Milton Police om rabiate vaskebjørner i november 2018. Lokalbefolkningen trodde at vaskebjørnene kunne smittet med rabies. Imidlertid oppdaget politiet snart den virkelige årsaken til deres merkelige oppførsel.

De fleste frukter kan begynne å fermentere i nærvær av mugg eller bakterier. I dette tilfellet hadde ett pari epler blitt dårlig …eller kanskje bra fra vaskebjørnens perspektiv.

Dyrene var helt hinsides etter å ha spist de fermenterte eplene. De forårsaket så mye bekymring i nabolaget at politiet måtte sette to vaskebjørner i varetekt til de var edru.

Begge dyrene ble dagen etter sluppet fri nær skogen. Dessverre ble en av vaskebjørnene plukket opp igjen noen dager senere. Den ble da det da diagnostisert med en alvorlig virussykdom. Politiet håper den andre vaskebjørn fortsetter å trives i naturen.

4:

5:

6:

7:

8: En fyllehistorie til:

Drastiske vær-endringer, som er ganske vanlige i høstmånedene i Canada, kan gjøre at bær i naturen begynner å gjære. Det skjer vanligvis når temperaturen gradvis stiger etter en kaldere periode. Da gjærer sukkeret i bærene og blir til alkohol.

Dette gjør fugler med glupsk vår-appetitt blir intetanende beruset og oppfører seg som rene fylliker. Flygekoordineringen kan bli en utfordring for fulle fugler. De har også problemer med å bruke bena riktig for å løpe og gå.

Noen arter fremfører også fulgesang, så atonalt at det er vondt å høre på. I Canada har det vært mange hendelser med fugler som flyr inn i vinduer, vegger og parkerte biler. Noen av ender opp i dødelige kollisjoner eller opplever brudd på vinger og ben.

Noen steder det lokale politiet måttet advare innbyggerne til å passe på de «flygende fyllikene». I løpet av de siste årene har dritings fugler blitt et så vanlig problem nord i Canada at små hvile-hus ble opprettet i Yukon for å hjelpe til med rehabiliteringen.

Utstyrt med vann og fugleseng, er disse små fuglehusene holdt dunkle og rolige for å holde fuglene trygge til de sover av seg fylla.

9:

10:

Bla om til side 2
for flere fyllehistorier:

Siste artikler


POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro