Se hvordan disse kjendisene har blitt eldre. Noen ser jo bedre ut idag – Del 2

Tenk om fantes tidsreiser i virkeligheten og du kunne riser tilbake i tid og henge litt sammen med den yngre deg selv? Hvilke råd ville du da gitt deg selv? Den nederlandske kunstneren Ard Gelinck har ikke vært med Micheal J. Fox på tur ennå, men hans briljante «Fotoshoppede» bilder av kjendiser og deres yngre utgave får være en god pekepinn.

Bildene hans viser folk som Freddy Mercury, Tom Hanks og Madonna side om side med tidligere versjoner av seg selv, og ser de har det bra sammen. Vi har valgt våre favoritter blant Ards bilder.

Denne artikkelen er del 2 av 2 deler.
Del 1 finner du her.


Hvilke er dine favoritter? Hvis du nedlater deg til å lese teksten er det både litt morsom musikkhistorie og noen verdifulle linker til deg.
Se bare her:

1: Jennifer Aniston

Jennifer Joanna Aniston var drømmekvinnen til gutter som likte små bryster og markert hake i serien Friends. Hun ser fortsatt flott ut.

2: Johnny Depp

John Christopher Depp II har gått gradene etter Gilbert Grape. Han er fortsatt en nydelig mix av følsom koneplager og sær tøffing, som helt utvilsom lukter litt stramt…

3: Jon Bon Jovi

John Francis Bongiovi er puddelrockeren som rett og slett har klart mesterstykket å henge med i tiden.

4: Julia Roberts

Julia Fiona Roberts er kanskje best kjent som Roxanne og Pretty Woman sammen med Richard Gre (som vi ser på på side 2 av denne artikkelen).
Jommen ikke dårlig å holde så godt på utseendet, men spør du oss har hun aldri vært noen skjønnhet.

5: Kate Moss

En annen kjendis som er gått fra lite pen jentunge til avskyelig beinrangel er kjendismodell Kate Moss. I likhet med Twiggy og flere andre skulle hun aldri vært sluppet frem i rampelyset, da hun er et dårlig rollebilde for unge jenter …i alle aldre.

6: Lady Gaga

Stefani Joanne Angelina Germanotta tok artistnavn fra sangen til Queen, frem først at Freddy Mercury (som vi kikket litt på i del 1 av denne artikkelen)
Det skal litt til å se mer mann ut enn Freddy, men eksentrisk det er hun…

7: Madonna

Madonna Louise Veronica Ciccone var til å spise opp da hun sang «Cherish«.
Det gikk ikke like elegant for seg, når alt skulle handle om sex, men det ble penger av det. Litt av overskuddet gikk rett til plastikkirurgen, men resultatet er ikke blitt så alt for gæærnt da.

8: Matt LeBlanc

Matthew Steven LeBlanc brukte mer penger på gatekjøkkenet enn hos kirurgen, og det gikk fint. Han er kulere enn noen sinne i BBCs nysatsing på bilmagasinet Top Gear.

9: Mel Gibson

7-barns-far er ikke australsk , som mange liker å tro. Han er født i staten New York, og noe som en økonomisk flyktning fra USA. Allerede etter suksessen med Max Max, tregner ikke Gibson å frykte for økonomien til sin høyt elskede kone, barn eller nylig første barnebarn.

10: Michael Jackson

Den eneste som har fått tre bilder i Ard Gelinck berømte galleri er Michael Joseph Jackson. Det må kanskje til når du i løpet av et alt for kort liv går fra farget gutt, til hvit kvinne og videre til tragisk dophue.
Hvilket nådeløst tap for vår verden.
(Bare se videoen i linken over og se hvor vakkert han takler en fan som har kommet seg opp på scenen)

11: Mick Jagger

En annen kar som har levd litt hardt er Michael Philip «Mick» Jagger. Nå ligner han mer på bikkja si enn noe annet …men kul er han fortsatt!

12: Macca

Sir James Paul McCartney er fortsatt en flott fyr. Vi velger å anta en ung kone gjør sitt til smilet i alle fall…

13: Pink

Alecia Beth Moore er blitt et forbilde for mange. Det er de som påstår at motet til å stå fra som mee2-offer, er henne og denne låta.

Trykk side 2 for enda flere kjendiser sammen med seg selv, litt mere musikkhistorie og «fun facts»

This post is also available in: Norsk bokmål

Siste artikler

POPULÆRE ARTIKLER

Utrolig men sant

This post is also available in: Norsk bokmål