Se hvordan disse kjendisene har blitt eldre. Noen ser jo bedre ut idag

Tenk om fantes tidsreiser i virkeligheten og du kunne riser tilbake i tid og henge litt sammen med den yngre deg selv? Hvilke råd ville du da gitt deg selv? Den nederlandske kunstneren Ard Gelinck har ikke vært med Micheal J. Fox på tur ennå, men hans briljante «Fotoshoppede» bilder av kjendiser og deres yngre utgave får være en god pekepinn.

Bildene hans viser folk som Freddy Mercury, Tom Hanks og Madonna side om side med tidligere versjoner av seg selv, og ser de har det bra sammen. Vi har valgt våre favoritter blant Ards bilder.

Denne artikkelen er en av 2 deler.
Del 2 finner du her.


Hvilke er dine favoritter? Hvis du nedlater deg til å lese teksten er det både litt morsom musikkhistorie og noen verdifulle linker til deg.
Se bare her:

1: Adele

Adele Adkins har alltid vert en nerd, og er stolt av det. Spør du oss er hun kommet seg siden hun vokste opp i London på begynnelsen av 90-tallet. Nå er hun nesten blitt litt deilig!

2: Amy Winhouse

Amy begynte å synge om at hun skulle på rehab allerede i 2007. Det hjalp ikke. Utseendemessing gikk hun fra søt småjente til fetisj-babe, til beinrangel …og gikk tragisk bort i hipsterbydelen Camden Town i London i 2011.

3: Barack Obama

Barack Hussein Obama II kom til verden på Hawaii på 60-tallet, og gikk fra keitete guttunge til den 3dje mest elegante president USA noen gang har hatt, såvidt etter våre helter Bill og John F.

4: Beyonce

Beyoncé Giselle Knowles-Carter har kommet et godt stykke siden hun var vokalist i jentegruppa Destiny’s Child. Som dengang eer hun nok fortsatt i mange menns våte fantasier.

5: Brad Pitt

Brad Pitt er en av de gutta som bare blir heitere for hver dag som går.
– Ferdig snakka, sier Suzie her.

6: Britney Spears

Et tøft liv med mye alkohol og nervene uttapå begynner å synes på Britney. Men i Las Vegas drar hun, tross forsinkelser, fortsatt fulle hus …til felles med blant andre Meat Loaf. Kanskje ingen stor prestasjon allikevel?

7: Bruce Springsteen

Det er rent noen liter vann i Göta Älv siden historien om da Bruce avsluttet konserten med «The River» , og skrek ut til publikum på Nya Ullevi;
– Did you thiunk this was fun!
Jubelen uteble ikke.
– Then we do it all over again!, fortsatte Bruce og tok like godt en konsert til på strak arm.

8: Christina Applegate

Det var noen sesonger siden hun tok rollen som Familen Bundys brennteite datter Kelly. Hun tok rollen som sexy Barbie-babe lenge før det ble moderne, og er vel i dag heitere enn noen sinne!

9: Clintern

Clinton «Clint» Eastwood jr. ble udødelig med den berømte monologen fra Dirty Harry. Derfra er han blitt borgermester i egen by, våpenlobbyist, regissør, nasjonalist …og har med andre ord blitt den sympatiske drittsekken han toppet karrièren som.

10: Courteney Cox

Courteney Bass Cox hadde ikke vondt av å passere 50- grensen, med bare litt hjelp fra Onkel plastikk-kirurgen.
Hun var fin før og er slett ikke ueffen nå heller …med litt mer pupp og tydeligere hesteansikt.

11: Cindy Lauper

Cynthia Ann Stephanie «Cyndi» Lauper er fargeklatten fra 80-tallet som har hatt mye moro. Hun har fått noe av det samme blikket som USAs førstefrue, så det kan jo ikke være annet en bra det. 
Hun er mer aktuell enn noen sinne om dagen, mye grunnet XO-cupids fantastiske remix av hennes store hit «True Colors».
Høyst fortjent, selv om selveste…

12: …Phil Collins

gjorde den beste coveren på Laupers store hit.
Hvordan han ser ut er underordnet, for Philip David Charles Collins er unik. 
Genesis-guruen er en av få vokalister i verden som også mesterlig spiller trommer.

Trykk på side 2 for enda flere kjendiser sammen med seg selv

This post is also available in: Norsk bokmål

Siste artikler

POPULÆRE ARTIKLER

Utrolig men sant

This post is also available in: Norsk bokmål