HumorHumor

Se hvordan disse kjendisene har blitt eldre. Noen ser jo bedre ut idag

13: Lionel Richie

Det er et drøyt kvarter siden han sang med eliten i USA for Africa. Høyden på karriæren mener vi fortsatt er "Nighshift" sammen med the Commodores, men Lionel lager fortsatt like gode album og ser knallbra ut.

14: Freddy

Lionels stemme er det ingen ting i veien med, men hva angår stemmeprakt og publikumstekke, er det ingen over og ingen ved siden.

Farrokh Bulsara (Freddy Mercur blant venner) ble født på Zanzibar og døde tragisk i 1991 i London, England.

15: George Michael

Det stakk i hjertet på mange jenter da Georgios Kyriacos Panayiotou stod frem som homse. De som digga Andrew Ridgely da Wham rådet grunnen, jublet i det stille og sa; - I told you so!
Men det spiller jo ingen rolle, for det er forsatt fest i stua hver gang han parrer opp med Aretha Franklin på stereoen her.

16: Emma Watson

Emma Charlotte Duerre Watson stod vel ikke akkurat høyt på ønskelisten som Hermine Grang i Harry Potter-filmene, og gjør det vel egentlig ikke i dag heller ...selv dristig kjole.
Men, som med mannen over ...det spørs hvem du spør?

17: Ed Sheran

En som heller ikke fikk jobben på utseendet var
Edward Christopher Sheeran. Som folkelig og kul sanger derimot, er det få som matcher.

18. David Hasselhoff

David Michael Hasselhoff har ikke et like stort sangtalent, men allikevel plaget han hitlistene en gang i tiden. Etter flere relativt gode forsøk som musikkartist nådde han det absolutte lavmål med denne. Han så ut som en parodi på seg selv den gang, og er ikke blitt stort tøffere i dag.

19. Michelle Obama

En som virkelig er tøff er Michelle LaVaughn Robinson Obama. Det er ikke så rart at Barack ikke prøver noen Clinton-stunt! Vakker, både utenpå og inni, har hun vært hele tiden.

20: Drew Barrymore

En som ikke kom like godt fra det er Drew Barrymore. Det gikk fort nedover etter at ET hadde fått ringt hjem. Flere barnestjerner har slitt, men Drew gav dem et ansikt.

21: David Bowie

Når vi snakker om musikalske ikoner og unike artister kommer vi aldri utenom David Robert Haywood Jones. Han ser vel sånn sett bedre ut nå enn hva Ziggy Stardust gjorde på høyden av karrièren.

22: George Timothy Clooney

George Timothy Clooney har vel behold elegansen hele veien. Vi synes han begynner å se litt sliten ut nå, men det tar sikkrt på å være gift med en anorektisk kjendisadvokat ...Eller er det blitt for mye Coffee Barista ?

23: Harrison Ford

Før vi går til del 2 av denne artikkelen, skal vi bare ta en kjapp titt på Harrison Ford. Fortsatt like filmaktuell og fortsatt en tøffing.

Dette var del 1.
Denne artikkelen er en av 2 deler.
Del 2 finner du her.

NYHET: Eksklusive massasjestoler med mnd-leie!
TILBUD: Få 15 000 kroner GRATIS å spille for!
De beste casinoer for 2019 – Stor test!
Norges mest sexy nettbutikk