Se jakten på kjærligheten-søkerne som ikke fikk være med

Jakten på kjærligheten

Nok en gang skal TV2 presentere en rekke kjekke og sjarmerende bønder i dette årets utgave av Jakten på kjærligheten. For å komme frem til en normal gruppe med bønder forteller imidlertid en rekke kilder at de må gjennom ekstremt mange søknader. Her presenterer Eavisa en del av de søkerne som TV2 ikke fant passende for årets sesong:

1. Kristoffer fra Hedemarken er 38 år og er mais og sauebonde. Han søkte etter en jente i alderen 18-23 år som likte døds-metal og my little pony-tegneserier:

2. Magne fra Nordland virket rett og slett veldig aggressiv. Han skrev også i søknaden at han så etter jenter som «visste sin plass» og som kunne passe dyra når han var på ferie i sitt eget hode . Av den grunn kom han ikke med.

3. Grete fra Indre Østfold beskrev seg selv som en artig litta tulle som var på jakt etter en gutt i 30-årene med varebil og latterlig stor penis
farmen-tv2

4. Karianne fra Hokksund er melon-bonde og skrev i søknaden at hun «ønsker en mann med mye penger, lite selvtillit og som er glad i vafler». Karianne ønsket også å være toppløs under innspilling og fikk derfor avslag

5. Jim fra Mysen så etter en dame som kunne lage vin på gården. I tillegg skrev Jim at det var viktig at hans nye kjæreste aksepterte at han daglig kjørte i alkoholpåvirket tilstand. Jim hadde også delt omsorg for 13 barn som han hadde annehver uke. TV2 mente det ble for rart.
farmen-tv2-alkohol

6. Øystein beskrev seg selv som en saue-elsker. Han hadde bodd alene med masse sau i 18 år og søkte etter en jente med blonde krøller som «var meget liberal»

7. Etter å ha bodd sammen med den morsomme broren sin i 11 år ønsket Geir å kaste ut broren og få seg kjæreste

8. Sara var tidligere formann i en rekke feministgrupper. Hun så etter en mann som respekterte jenter og som skjønte hva hun følte til enhver tid
farmen-tv2-alkohol-morsomme

9. Brødreparet Hans og Frode søkte etter hver sin kjæreste, men bildene de sendte var så rare at TV2 valgte å droppe det kjekke brødreparet:

Del sjarmørene på facebook

Samle smålån – refinansier inntil 500.000

GODE TILBUD: Klær for aktive jenter – Get Inspired!
LES OGSÅ: 24 Katter i hysterisk morsomme sovestillinger
LES OGSÅ: Tatoveringer som ikke ble helt som planlagt
LES OGSÅ: 15 typiske jentefilmer de fleste har sett
LES OGSÅ: 15 kule biler alle vil eie
LES OGSÅ: Bilder som blir ekstremt upassende kun på grunn av en enkel logo
LES OGSÅ: Verdens verste parfoto
LES OGSÅ: Bildene som beviser at hunder er drittsekker
LES OGSÅ: 20 Ekstreme nærbilder av helt vanlige ting

This post is also available in: Norsk bokmål

Siste artikler

POPULÆRE ARTIKLER

Utrolig men sant

This post is also available in: Norsk bokmål