Se når David Beckham blir helt lamslått av denne stygge statue-spøken

Det er ikke alltid lett å være fotballhelt

Da Los Angeles Galaxy skulle ære sin legendariske spiller David Beckham med en statue utenfor hjemme-stadion, skulle ikke det skje uten nøye forberedelser.

Komiker og TV-vert James Corden og hans team hadde nemlig en intrikat plan for å lure Beckham noe så inderlig, med en mildt sagt halvhjertet seremoni og – det beste av alt – en kopi av statuen som var vel så halvhjertet.

Totalt uvitende om spøken, trodde Beckham at kameraene spilte inn video for at klubben skulle dele på den nettet.
– Til hans fordel kan jeg si at David gjorde det bemerkelsesverdig godt ved holde seg rolig, da våre innleide skuespillere gjorde alt de kunne for å irritere vettet av han, forteller Corden.

For å få ham i «rette» humøret, sendte Late Late Show-teamet inn en kar som skulle forestille en «blod-fan». Han kalte konsekvent Beckham for «Dave» – Noe David Beckham hater noe så inderlig.

Da L.A. Galaxys manager, Chris Klein, viste frem hva de kalte en «høydepunkter» fra Beckhams karrière, inkluderte det kun tapte målsjanser, slosskamper på banen og røde kort.

Alle mennesker har et punkt der det koker over for dem. Og for «Dave» var det da STATUEN ble avduket for ham. «Skulptøren» som hadde laget «statuen» (en skuespiller) gikk rundt den grusomme kreasjonen og prøvde å snakke den opp. For Beckham virket det som kunstneren var veldig fornøyd med demoniske blikket, det uendelig lange ansiktet og de enda lengre ape-armer.

Alt ble selvsagt filmet av The Late Late Show-teamet:

Bildene er også en faksimile fra TV-selskapet.

David og Victoria Beckham foran den ekte statuen

This post is also available in: Norsk bokmål