Serverte middagsgjester brystmelk og morkake

Naturlig og flott sier kvinnen selv

Den portugisiske kvinnen serverte et måltid utenom det vanlige på nyttårsaften i Lisboa. Portugals hovedstad. Uten at gjestene viste det drakk de kvinnens brystmelk og spiste hennes morkake da kvinnen selv trodde dette var helt innenfor. Nå har kvinnen mistet alle sine venner og fortviler.

Sa det var «typisk» nyttårsmat
Til gjestene serverte damen sprøstekt morkake med en melk og smørbasert saus. Gjestene tippet på både kalv og vilt mens de hev innpå av morkaken til damen i 40-årene. 30 minutter ut i middagen forklarte damen stolt hva gjestene hadde spist. Resultatet ble rasende middagsgjester og lovnader om søksmål. I følge vitner trodde kvinnen gjestene skulle bli beæret over å få hennes innvoller servert og ble fullstendig overrasket over gjestenes reakjoner.

Fullstendig uten viten spiste nyttårsgjestene kvinnens morkake servert med en saus som inneholdt morsmelk fra kvinnen selv.

Trodde det var en ære
Kvinnen har i politiavhør forklart at både morkake og morsmelken var hennes egen vare. Kvinnen fødte for 11 måneder siden og hadde fryst ned morkaken for en spesiell anledning. Flere av gjestene kastet opp og en av de sier at matlysten har forsvunnet for alltid.

Ifølge flere av naboene har kvinnen i etterkant av fadesen skrytt av smaken morkaken hadde og at sausen som inneholdt morsmelk var nydelig. Bon apetite!

Del saken på facebook

Se også «Verdens verste foreldre bildespesial»

Siste artikler

POPULÆRE ARTIKLER

Utrolig men sant