FORSKNING: 9 av 10 norske jenter tisser i dusjen HVER DAG!

«Jenter er ekle» sier forsker!

Jenter liker å gi et inntrykk av at de er renslige. Faktumet er at norske jenter faktisk er noen av de minst renslige jentene i verden. En omfattende undersøkelse utført av World Shower Association (WSA) skriver i den noe sjokkerende rapporten at hele 9 av 10 norske jenter urinerer daglig i dusjen.

Bryr seg ikke om lukt
Mens norske menn er langt mer restriktive med å tisse i dusjen gir altså norske kvinner blaffen. «Vi ser at norske kvinner stort sett gjør fra seg i dusjen» forteller forsker og urinolog Petter Dass Hansen (Må ikke forveksles med dikteren og sognepresten Petter Dass) Videre fant man ut at svært mange norske kvinner ikke vasket seg skikkelig i dusjen slik at de aller fleste norske jenter går rundt med urin på leggen hele dagen!
Bilderesultat for peeing in shower
Skult kamera: Dette er Trude Vassbottenjordet fra Sørumsand. Hun står her og urinerer nedover på seg selv mens hun ikke ofrer en tanke på hennes stakkars mann som må inn etter henne i den stinkende urin-dusjen!

Mannen må si fra!
«Det er på tide at mannen sier fra og sørger for at norske kvinner tar seg sammen» sier forskeren tydelig irritert over det lave renslighetsnivået som stort sett alle norske kvinner representerer. «Norske kvinner er jo rett og slett ekle» sier den nyskilte mannen som nå bor i Vestby. (Du kan lese mer om Vestby her)

Hva mener du? Bør norske kvinner stoppe å urinere på seg selv og i dusjen hver dag?

Siste artikler

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro